HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Maci Catelynn Donovan

Go down 
AuthorMessage
Maci

avatar

Aantal berichten : 56

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: Love is something special.
Groep:

PostSubject: Maci Catelynn Donovan   Sat Oct 06, 2012 3:00 amAlgemeen
Naam: Maci Catelynn Donovan
Bijnaam: Mac, cate, little beer
Leeftijd: 16
Geboortedatum: 12 - 05 - 1996
Geslacht: Vrouw
Ouders: Catelynn en Don Donovan
Zusje: Carlie
Geaardheid: Hetero
Relatiestatus: Vrijgezel
Dier: Beer
Job: Lijkberger, visser, ziekenzorg


Uiterlijk
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw, grijs, groen en een beetje bruin
Grootte: 1,76
Gewicht: 64
Lichaamsbouw: Slank, lenig, sportief.
Opvallend kenmerk: Haar ogen
Tattoo's of Piercings: tattoe
Kledingsstijl: strakke broeken en leuke shirtjes, vaak nog een vest er over heen.

Innerlijk
Persoonlijkheid: Maci is een meisje wat erg zorgzaam en beschermd is. Ze is een echte familie mens en houd er van om mensen om haar heen te hebben. Ze is iemand die haar emoties in de hand heeft. En zal zich dus ook niet vaak laten gaan, enkel wanneer ze denkt dat iemand het verdient heeft.
Maci is een onzeker meisje die niet altijd weet of ze het goed doet. Ook is ze iemand die niet snel om hulp vraagt of extra uit leg. Ze kan ook erg onvoorzichtig zijn. Als ze zenuwachtig word is ze best onhandig. Verder is Maci altijd vrolijk en geniet van het leven zo ver dat kan.
Houdt van: De natuur, vis, alleen zijn, tekenen, zingen, zich zelf kunnen zijn.
Houdt niet van: Dat de mensen van wie ze houd weg is, haar zwangerschap omdat ze weet dat ze nooit lang voor haar kind kan zorgen, clowns, poppen, de nacht.
Sterke punten: Zorgzaam, beschermd, beheerst.
Zwakke punten: Onzeker, onvoorzichtig.


Geschiedenis
Baby: 16 jaar geleden kwam Maci te wereld, na een moeilijk bevalling kwamen ze er achter dat het met de kleine Maci niet goed ging. Het huilde niet wat betekende dat ze geen adem kreeg. Maci werd meteen mee genomen en onderzocht. Haar hart slag was te laag en ze waren bang dat ze het misschien niet zo halen. Dus belande de kleine Maci op het intensive care. Haar ouders waren natuurlijk doods bang dat ze het niet zou redden. Haar moeder had namelijk al eerde een kind verloren. Het duurde niet lang voordat de diagone gesteld was. Maci had een zwak hart. Er werd dan ook gezegd dat de kans klein was dat ze lang zou leven. Een paar weken later mocht Maci mee naar huis. In haar eerste levens jaar moest ze vaak naar het ziekenhuis. Echter hadden ze ongelijk. Maci werd sterke en leerde langzaam aan te zitten, staan en het duurde ook niet lang voor ze haar eerste stapjes zette.
Dreumes: Op haar eerste verjaardag werd het een groot feest. Aangezien de dokters toch dachten dat ze haar eerste levens jaar misschien niet zou halen. Haar ouders daar in tegen hebben alles op alles gezet om een dokter te vinden die haar zou kunnen helpen. Ondanks dat haar ouders een groot risico maakte hadden ze er toch voor gekozen. Maci werd dan ook een week naar haar verjaardag geopereerd. Naar een lange en zware operatie kwam ze terecht op de uitslaap kamer. Na een tijdje deed ze haar oogjes los en was blij dat ze haar ouders weer zag. Maci heeft nog een tijdje in het ziekenhuis gelegen voor ze weer naar huis mocht. Ondanks dat ze artsen goed hebben geholpen moest ze toch medicatie binnen krijgen.
Peuter: Ondanks dat Maci achter liep op haar leeftijd genoten. Werd het haar allemaal langzamer hand aan geleerd. Ze ontwikkelde haar taal beter en was dol op het spelen met blokken. Ze leerde langzamer had dat ze niet altijd bij haar ouders kon zijn en samen moest leren delen. In haar 3de jaar kreeg ze er een zusje bij. Maci was vanaf het begin al dol op haar, ze keek dan ook altijd gespannen toe als haar moeder met Carlie bezig was. Omdat haar moeder Maci er ook bij haalde werd ze niet jaloers op haar zusje. Met kerst kreeg Maci haar eerste poesje. Het poesje was nog maar 4 maand oud en kwam uit het asiel. Maci was altijd al dol geweest op dieren, ze was dan ook heel blij dat ze eindelijk een eigen huisdier had.
Kleuter: Op haar 5de ging helaas het poesje dood door een ongeluk. Maci was natuurlijk heel verdrietig en moest veel moeite doen om er voor te zorgen dat het een begrafenis kreeg. Na veel te hebben overdreven door te huilen was het haar gelukt, haar ouders zouden poesmuis gaan cremeren en een klein beetje as zou in een ketting worden gedaan. De rest werd in een mooi doosje die ze zelf versierd had in de tuin begraven. Ook kwam Maci op school te zitten, dit vond ze natuurlijk vervelend omdat ze liever thuis was bij haar moeder. Ze was de eerste paar maanden dan ook erg stil en terug getrokken. Uiteindelijk kwam ze uit haar stulpje en maakte ze vriendjes, het duurde dan ook niet lang voor ze het heel leuk had op school en het niet meer erg vond om bij haar ouders weg te zijn.
Kind: Het ging steeds beter op school, ze was goed in rekenen en lezen. Maar bleek moeite te hebben met schrijven. Het duurde niet lang voor ze er achter kwamen dat ze dyslectie had. Haar vader was hier niet zo blij mee. Ze werd gedwongen om na school tijd thuis elke dag een uur bezig te zijn met spelling. En deed ze het niet goed kreeg ze straf. Haar vader veranderde in een nare man. Hij werd iemand die zijn kinderen opvoedde met harde hand. En ze kreeg dus ook vaak klappen. Maci wist dit erg goed te verbergen en bleef het vrolijk meisje wat ze altijd was geweest.
Puber: Een paar jaar later leerde ze een jongen kennen waar ze smoor verliefd op was. Eerst dacht ze dat hij niet het zelfde voor haar zou voelen maar dit bleek echter wel zo te zijn. Ze werd gelukkig en haar vader liet haar ook steeds meer los, dit bekende dat ze minder gestraft werd maar hem wel moest beloven het meisje te blijven wat ze was. Zijn meisje dus. Maci beloofde dit en luisterde naar hem. Toen haar ouders en familie plots weg was had ze enkel nog haar jongere zusje. Ondanks dat ze beide doods bang waren beloofde ze voor haar te zorgen. Echter heeft ze de belofte niet kunnen houden. Op een dag dat ze terug was van haar werk vond ze haar zusje dood in hun huis. Maci wist meteen dat dit geen normale dood was. Aangezien Carlie redelijk gezond was. Daarbij waren er geen taken van verwondingen. Wat aan gaf dat het een van de freaks het gedaan moesten hebben. Maci was natuurlijk woedend en beloofde de dader te vinden en een eind aan zijn/haar of hun levens te maken. Toen Maci er achter kwam dat haar vriend ook nog eens een freak was, had ze het gehad met hem -grote deels ook omdat hij het haar niet verteld heeft - en na een ruzie was hun relatie tot een eind gekomen. Echter was het hoofd stuk voor haar nog niet afgesloten. Sinds kort weet ze dat ze zwanger is en dat kan maar van een persoon zijn. En dat is haar ex.Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Maci Catelynn Donovan   Sat Oct 06, 2012 5:37 am

I like. c: Maci komt te werken als lijkgraver en je krijgt 8 Berto's van mij voor je karakterkaart. Je hebt nu toestemming om IC te posten, veel plezier!

En.. Err.. volgende keer voorbehoedsmiddelen ehh? xD


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Maci Catelynn Donovan   Sat Oct 06, 2012 7:06 am

Haha, zwanger=Awesumn, ghehe, ooit hea word haar kindje hier geboren >D
Van mij krijg je ook 8 Berto's^^Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...