HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Alicia Hannah Green

Go down 
AuthorMessage
Alicia

avatar

Aantal berichten : 35

Karakter
Leeftijd: 16 Years
Partner: Life makes love looks hard
Groep:

PostSubject: Alicia Hannah Green   Sat Oct 06, 2012 5:25 am


Alicia Green

Naam: Alicia Hannah Green
Leeftijd: 16 Years old
Geslacht: Female
Dier: Leopard
Drie voorkeurs banen: Ziekenzorg – Crèche ouder – Wacht

Familie:
Vader: Cameron Green
Een oudere man met een streng uiterlijk. Hij is een rijke bankier en is het grootste deel van de dag met zijn werk bezig. Hij heeft weinig aandacht voor zijn gezinsleven en bedenkt liever hoe hij nog meer geld kan verdienen.
Moeder: Hannah Green
Een sociale vrouw die tegen de veertig loopt. Ze is graag bezig met mensen maar helaas niet met haar eigen familie. Ze is een succesvol zakenvrouw die zichzelf voor ogen houdt dat haar leven perfect is en dat ze niet verkeerds doet.

Uiterlijk
Haarkleur: Donkerbruin
Huidskleur: Getint
Oogkleur: Grijs
Kledingstijl: Alicia is geen iemand die zomaar een shirt met een spijkerbroek aandoet maar, ze doet er ook geen uren over om zich aan te kleden. Meestal draagt ze gewoon broeken maar nooit met alleen een T-shirt. Ze heeft altijd wel jasjes of kettingen om het net even wat modebewuster te maken.

Karakter:
Alicia is van zichzelf geen onaardig persoon maar, haar opvoeding heeft haar veel verandert. Toch is ze nooit bot of gemeen geworden. Ze geniet van alle aandacht die anderen haar geven en doet er alles voor om in de spotlights te staan. De zeven maanden in de FAKZ heeft haar ook erg verandert. Het heeft haar dichterbij haarzelf gebracht en al haar betere eigenschappen komen weer naar boven. Ze is een aardiger en zorgzamer persoon geworden die anderen graag helpt. Ze is dol op kinderen en ze kan er niet goed tegen om ze te zien lijden of sterven daarom neemt ze er zo veel mogelijk onder haar hoede.

Geschiedenis:
Alicia is de dochter van Hannah en Cameron Green. Haar ouders waren altijd druk bezig met hun baan waardoor Alicia zich als kind nogal in zichzelf keerde. Ze was opgegroeid in een groot huis ergens in de bergen. Er was altijd een oppas thuis maar, die bemoeide zich niet veel met haar. Al klein kind dwaalde ze al alleen door de bergen en bossen omdat, ze zich daar vrij voelde. Later toen ze ouder werd kreeg ze steeds meer ruimte om te gaan en staan waar ze wilde daarom ging ze steeds vaker weg van huis om naar grote steden of afgelegen plaatsen te gaan. Haar ouders vonden het allemaal wel oké en betaalden gewoon de kosten. Maar op een dag was ze op het verkeerde moment op de verkeerde plek en zat ze samen met de anderen vast in de FAKZ. De dingen die ze daar zag hadden haar totaal verandert. Ze dacht totaal niet meer aan de vrijeheid die ze altijd zo nodig op moest zoeken maar nu dacht ze aan de kinderen die hier moesten lijden en zelfs sterven. Ze probeert te helpen waar ze kan ookal gaat het wel eens ten kote van haarzelf.


Ik weet dat er 17 jaar staat. Ik heb Poefoverlever aangevraagt


Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Alicia Hannah Green   Sat Oct 06, 2012 8:52 pm

Geaccepteerd :) of je poefoverlever mag zijn weten we nog niet, daar moeten we het nog over hebben maar dat hoor je zo snel mogelijk. Alicia word Creche ouder en je krijgt van mij 7 Berto's c:Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...