HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Freak

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Freak   Sun Sep 23, 2012 11:37 pm

Freaks
Perrie
Darren

Freaks zijn personen die een bijzondere gave hebben. Speciale krachten. Er zijn weinig mensen met een gave die al in het bezit is door iemand anders en ook is het niet genetisch bepaald of je een gave hebt. Heeft bijvoorbeeld je broer een gave? Dan betekent dat niet dat jij ook een gave hebt. Gaven kunnen van alles zijn. Van het kunnen schieten van vuurballen uit je handen tot iemands hersenen kunnen roosteren met alleen maar een gedachte. Wees creatief, verzin iets totaal nieuws! Voor inspiratie om een gave te verzinnen kan je een voorbeeld nemen aan dingen als Pokémon of andere anime waarin bovennatuurlijke krachten krachten in voor komen.
Freaks worden meestal gehaat door de normalo's en er is hier een duidelijke scheiding tussen. Normalo's denken dat freaks meer waard zijn en meer voedsel krijgen terwijl de meesten freaks zich misschien wel verheven voelen boven het andere volk.
Jouw gave kan zich al hebben ontwikkeld voor de FAKZ, maar het is ook mogelijk dat deze pas zijn kop opstak toen de FAKZ al lang aanwezig was. Je kan niet 1, 2, 3 een mega sterke gave hebben, dit moet zich ontwikkelen. Naarmate je meer oefent zal je gave beter worden. Met het onderstaande stelsel wordt aangegeven hoe sterk je gave is:
0 Streepjes: Het spijt ons zeer, maar u bent niet in het bezit van een gave
-
1 Streepje: U heeft een gave, maar deze is zeer zwak en u kunt het niet goed benutten. We raden u aan om wat meer te oefenen!
-
2 Streepjes: U heeft een gave die u wel kunt gebruiken wanneer u wilt, maar u kunt het nog niet heel goed gebruiken. Oefenen, oefenen, oefenen.
-
3 Streepjes: U heeft een gave die op commando gebruikt kan worden. Dit aantal is het meest gebruikelijke en is niet bepaald zwak. Dit aantal streepjes is gemiddeld.
-
4 Streepjes: Zo zo, u heeft eens hard gewerkt! Of u bent gewoon een natuurtalent. De gave is sterk en u zal er waarschijnlijk veel profijt van hebben.
-
5 Streepjes: Jezus Christus! U bent onoverwinnelijk met die gave. Dit is het sterkste van het sterkste.
Pas op: 5 streepjes zijn alleen beschikbaar wanneer je een natuurtalent bent. Dit wordt niet zomaar aan iemand toegewezen, enkel wanneer het met een verhaallijn of iets dergelijks te maken heeft. Dit komt dus ook vrijwel niet voor!

Ben jij er in geïnteresseerd om je karakter een freak te laten zijn? Pb dan onderstaande lijstje naar Austin, Kid of Perrie. Het team zal je aanvraag dan bekijken en er over spreken. We zullen dit zo snel mogelijk doen, maar het kan altijd eventjes duren. We zullen je pb'en als we eruit zijn of je aanvraag is geaccepteerd of niet. Hoe creatiever je personage en aanvraag, des te meer kans dat hij aangenomen wordt! Als er voor ons gevoel genoeg freaks zijn zal deze slot helaas worden dichtgegooid. Dit om de reden dat er altijd meer normalo's moeten zijn dan freaks en niet andersom.
Het lijstje hoeft niet heel erg uitgebreid ingevuld te worden. Dingen in steek woorden is meer dan genoeg. Bij het uiterlijk van je karakter voldoet een foto van je karakter ook.
Wanneer je bijvoorbeeld een raadslid en freak wilt aanvragen voor één personage kunt u dit gewoon in één aanvraag neerzetten. We zullen het dan tegelijkertijd bekijken.

Code:

[b]Deze aanvraag betreft:[/b] *wat je gaat aanvragen*

[b][u]Over jezelf[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Tijd dat je rpg't:[/b]
[b]Voorbeeld post:[/b] *Dit mag een postje zijn die je al eerder hebt gemaakt of een geheel nieuwe. Gelieve in een spoiler te plaatsen of anders een link naar het topic*
[b]Reden dat je dit wilt:[/b]
[b]Beloof je actief te blijven:[/b]

[b][u]Je karakter[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Afkomst:[/b]
[b]Dier:[/b]
[b]Gave:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*
[b]Aantal Streepjes:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*

[b]Faceclaim:[/b]
[b]Haarkleur:[/b]
[b]Haarstijl:[/b]
[b]Oogkleur:[/b]
[b]Lengte:[/b]
[b]Gewicht:[/b]
[b]Lichaamsbouw:[/b]
[b]Kledingstijl:[/b]
[b]Littekens:[/b]
[b]Tattoo's:[/b]

[b]Moeder:[/b]
[b]Vader:[/b]
[b]Broertje(s):[/b]
[b]Zusje(s):[/b]
[b]Andere contacten/familieleden:[/b]

[b]Karakter:[/b]

[b]Geschiedenis:[/b]


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Freak
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Slots-
Jump to: