HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 In Another Life

Go down 
AuthorMessage
Alicia

avatar

Aantal berichten : 35

Karakter
Leeftijd: 16 Years
Partner: Life makes love looks hard
Groep:

PostSubject: In Another Life   Tue Oct 09, 2012 7:10 am

Celeste


De zon kreeg een oranje gloed terwijl hij langzaam onderging. Vanuit de grote deuropening had Alicia een goed uitzicht op de zee en de zon die er langzaam in wegzakte. Ze hield van de mooie kleuren die ontstonden als het licht en de zee samensmolten. nooit had ze echt interesse gehad in schilderen of andere kunstvormen maar, van de mooie beelden die ontstonden als de natuur zijn werk deed kon ze genieten. Dat waren gewoon kleuren en combinaties die niemand na zou kunnen maken. Haar blik gleed verder en haar ogen ontmoetten de muur. Het was duidelijk dat het nooit gepland was dat hij daar zou staan en het gaf een gevoel van gevangenschap. Alicia had altijd een sterke drang naar vrijheid gehad en ze haatte het gevoel om vast te zitten. Ze moest hier gewoon blijven en ze kon er niet uit. ooit kwam ze er wel eens uit maar, niet omdat zij dat wilde. Haar gedachten waren en de laatste maanden druk mee bezig geweest. Ze was zestien en het duurde niet lang meer tot ze zeventien zou worden. Zou ze sterk genoeg zijn om de poef te doorstaan? Had ze optimale controle over haar gevoelens? Hoe zou ze eigenlijk reageren als iemand haar zou roepen? Er was niemand waarvan ze echt hield. Ze gaf wel om mensen maar, niet zover dat ze voor ze zou sterven ofzo. Haar sociale leven was nooit erg actief, spannend of boeiend geweest. Ze sloot zich niet af voor mensen maar, ze had niet altijd behoefte om met ze te praten of met ze om te gaan. De tijd hier in de FAKZ had haar echt verandert. Ze wilde weer met mensen praten, met ze om gaan en gewoon vrienden hebben maar, ze wilde ze vooral helpen. Normaal hield ze de kleinere kinderen in de gaten maar, ze was er vanavond even tussenuit geknepen. Even nadenken en ontspannen.
Langzaam wendde Alicia haar ogen af en liep weg. Ze kwam aan in de lobby die er eens heel mooi uit zou hebben gezien. Deze omgeving liet haar denken aan thuis waar ook alles mooi en duur was. Ze liet haar vingers over de glanzende marmeren balie glijden. Een dikke laag stof bleef eraan kleven. Rustig veegde ze het af aan haar kleren terwijl een geluid haar deed opschrikken. Voetstappen naderden en ze richtte haar ogen op de bron van het geluid.


Back to top Go down
View user profile
Celeste

avatar

Aantal berichten : 109

Karakter
Leeftijd: 16 jaar
Partner: Euh... right
Groep: The Lost boys
PostSubject: Re: In Another Life   Tue Oct 09, 2012 8:04 amHet zand en het hoge gras wreef langs haar benen terwijl ze richting het grote huis liep. Diep in haar gedachten verzonken wist ze niet precies wat ze deed. Ze was hier altijd alleen geweest. Bij haar thuis had ze wel vriendinnen, maar hier kende ze niemand. Al sinds er een muur verscheen wou ze hier weg en dat gevoel werd alleen maar versterkt sinds ze bij die groep zat. Ze geloofde erin dat ze hier ooit uit zou komen, maar totdat die tijd er is zou ze hier nog wel even zitten. Langzaam keek ze op naar de zon. Hij was al bijna onder en er verscheen een rode gloed over het gehele landschap. Dit was één van de weinige momenten dat ze zich weer thuis voelde. Thuis keek ze ook elke avond naar de ondergaande zon, al sinds ze klein was. Ze maakte er altijd foto's van, een foto van een zonsondergang uit elk land was haar doel. Ze zou ze dan samen plakken in een plakboek waarmee ze al bezig was sinds haar kindertijd. De eerste foto's waren nog met oude camera's en zijn er al ingeplakt, maar nu heeft ze een digitale mee. Aangezien ze hier maar weinig stroom heeft kunnen vinden en de camera uitgevallen is gaat ze maar gewoon kijken. Ze had al wel een foto genomen en die stond op haar camera, veilig opgeborgen in haar tas. Ze werd weer naar de werkelijkheid getrokken toen ze voelde dat ze bij een afgrond aankwam. Ze maakte een bocht naar links en liep verder door, richting het grote huis dat er stond.

Langzaam deed ze de deur open, hij was helemaal bedekt met mos en schimmel. Ze had er een blaadje omheen gewikkeld en zo hoefde ze het niet aan te raken. Ze was geen tutje, maar hield niet van schimmel. De deur kraakte en piepte en ze kwam binnen in een grote hal. De stroomkabels waren hier doorgekauwd door ratten of muizen een lange tijd geleden en het enige licht kwam uit een raam. Ze sloot de deur weer en liep richting de trap. Ineens hoorde ze een ademhaling. Ze stopte abrupt en keek om zich heen. Nu haar ogen al beter aan het donker gewend waren kon ze beter om zich heen kijken. Toen zag ze een meisje voor haar. Ze was ongeveer even oud als haar en even groot. Een beetje terughoudend deed ze een paar stappen naar voren.
'Euh... Hallo?'Life is all about choices
so you better choose well

Don't let them die, please click :3 :
 
Back to top Go down
View user profile
 
In Another Life
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: De FAKZ :: Buildings :: Clifftop Resort-
Jump to: