HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Makeyla Wyrrin

Go down 
AuthorMessage
Makeyla

avatar

Aantal berichten : 3

Karakter
Leeftijd: 16 jaar
Partner: ι've ѕeeɴ yoυ ιɴ α тнoυѕαɴd мιɴdѕ, yoυ've мαde тнe αɴɢelѕ ғαll
Groep:

PostSubject: Makeyla Wyrrin   Tue Oct 09, 2012 8:02 am

. r i t u a l . f e r t i l i t y .
volledige naam Makeyla Bia Zabojca Wyrrin
betekenis naam Bia Zabojca: stille doder
roepnaam Makeyla

geslachtvrouwelijk
geaardheid heteroseksueel

leeftijd 16 jaar
geboortedatum 21 november
sterrenbeeld Schorpioen

dierlijke vorm Winterkoning
voorkeursbaan | de Wacht || Visser ||| Grafgraver

. d o e s n ' t . s e e m . r e a l . a t . a l l .
lengte 1,76 meter
gewicht 65 kilogram
ogen Donker bruin
huidskleur Bleek
haarkleur Hoog blond || Wit
kapsel Tot haar onderrug, achterste plukken dreads, pony valt sluik langs haar gezicht, draagt het vaak in een knot

stem dance with me

uitstraling Ze is anders. Anders in haar manier van lopen, of sluipen beter gezegd, anders in haar manier van kijken, of staren beter gezegd, en anders in haar manier van zijn. Ze is aanwezig als een regenbui op je zonnigste dag en toch kan ze zo onzichtbaar zijn als schaduwen in de nacht. Maar als je samen met haar in een ruimte bent, is het zo wat onmogelijk om haar niet op te merken. Haar zwijgzame manier van doen brandt tegen je huid aan zodat je vroeg of laat wel je blik naar haar toe verplaatst. En wat je dan ziet is een meisje wiens ogen alles zien en wiens oren alles horen. Als een musje op een takje; als je dan nog een vergelijking wilt gebruiken.

lichaamsbouw Hoewel ze zeker niet bovengemiddeld lang, of klein, is, is haar lichaamsbouw wel sierlijk. Sierlijk als een ballerina. Maar dit betekent ook dat ze weinig vrouwelijke vormen heeft: kleine borsten, smalle heupen en nauwelijks spraken van een taille. Maar vergis je niet in de bijna fragiele bouw van het meisje, er schuilt een kracht in haar die je nog kan verassen. Dit gaat niet alleen over haar scherpe manier van spreken, maar ook over dat als iemand haar zo maar om ver zou willen duwen, letterlijk, hier meer moeite zou krijgen dan degene ingeschat kan hebben. Ziet ze er breekbaar uit? Jazeker. Is ze dit in feiten ook? Nee, zeker niet.

kleding Simpele kleding waarin ze zich makkelijk kan bewegen: dat is een vereiste. Voor de rest kan het alle kanten op gaan. Zowel koele kleuren als herfsttinten, hoewel ze pasteltinten wel vermijdt, en zelfs rokken. Hoewel we dan wel spreken over rokken die wijd vallen en waar je gemakkelijk in kan weg rennen. Maar meestal is het gewoon een simpele zwarte skinny, een ruimvallend wit shirt, afgetrapte sneakers en een leren jack bij koud weer. Standaard dus zonder enige uiterlijke opsmuk. Het enige wat ze soms van sieraden nog draagt zijn gevonden veren die ze in haar haar vlecht.

. m y . s e c r e t . s i n s .
[ s t o r m ] Makeyla weet wat ze wilt en laat daar niemand tussen komen. Recht vooruit is het enige pad dat ze kent en krommen en bogen accepteert ze niet. Dat maakt haar de storm die ze soms kan zijn die zo over mensen heen walst zonder enig pardon. Nee, je kan beter niet tussen Makeyla en haar uiteindelijk doel komen instaan, want ze maakt je genadeloos af zonder te veel tijd te verspillen. Maar die daadkrachtigheid van haar is niet alleen negatief; het maakt haar tevens vastberaden en een doorzetter. Opgeven is geen woord dat in haar woordenboek uitgelegd wordt. Nee, waar anderen stoppen gaat Makeyla door.

[ p o s s e s s i o n] Makeyla ziet de wereld heel zwart wit. Het is zo of het is niet zo. Het is links of rechts. Het is in haar bezit of in iemand anders z’n bezit. Dit verklaart de zeer bezitterige kant van het meisje. Als iets haar eigendom is dan is het ook haar eigendom; voor altijd. Dit geldt niet alleen voor objecten, maar ook voor personen. En deze, soms bijna obsessieve, kant van het meisje kan mensen afschrikken. Terecht, want niemand wilt iemands bezit zijn. Maar wat dan wel in haar verdediging gezegd kan worden; er is niemand zo loyaal als Makeyla. Ze gaat voor haar vrienden door het vuur en zou er alles aan doen om te zorgen dat al hun wensen vervuld raken.

[ d r e a m e r ] Hoe recht door zee en overweldigend de witharige ook kan zijn – de meeste momenten is ze stil. Afhoudend en wachtend op de passen die jij zet zodat zij daar vervolgens op kan reageren. Het komt maar zelden voor dat zij de eerste is die op een persoon afstapt. Liever observeert ze en neemt ze elk detail in haar op. Ze kan als een klein vogeltje in de hoek van de kamer zitten terwijl geen enkele gebeurtenis langs haar heen gaat. Of juist het omgekeerde. Dan is ze aan het dromen over een boek dat ze laatst gelezen heeft en kan niemand haar meer bereiken totdat zij besloten heeft dat ze wel weer contact wilt hebben met de buitenwereld.

. s o m e . f a c t s .
x Makeyla kan gitaar spelen en redelijk zingen, maar is te verlegen/onzeker om dit te doen als er andere mensen aanwezig zijn.
x Doordat ze tot haar zevende in Wit-Rusland heeft gewoond heeft ze nog steeds een licht accent.
x Ze is een fanatieke lezer.
x Voor een tijdje heeft ze zeer veel gerookt, maar sinds de problemen in PB zijn begonnen, is het voor haar moeilijker geworden om aan sigaretten te komen en is ze nu al aardig afgekickt.
x Het meeste wat ze nu mist, is het contact met haar broers en zusjes wat door de 'muur' onmogelijk wordt gemaakt.

. s o o n . t h e . m u s i c ' s . o v e r .
verleden Van oorsprong komt Makeyla uit Wit-Rusland. Daar woonde ze met haar twee oudere broers, haar moeder, stiefvader en nog twee jongere stiefzusjes. En zoals elk cliché verhaal waar het woord ‘stief’ in voor komt, kon Makeyla het niet goed vinden met haar stiefvader. Met haar stiefzusjes had ze geen probleem, beschouwde ze als gewone zusjes, maar die man… Ze kon hem niet uitstaan. En het ergste was dat haar moeder altijd de kant van haar stiefvader koos. Dit maakte Makeyla tot een hel in huis waardoor uiteindelijk de beslissing werd genomen om het jonge meisje, zeven jaar oud, te laten verhuizen naar een tante die in Amerika woonde – en hoewel het meisje haar broers en zusjes zou missen, was ze blij dat ze weg kon van de gespannen sfeer die in haar ouderlijk huis heerste. Eenmaal in Amerika, California - Perdido Beach om precies te zijn, duurde het een tijdje voordat het meisje geaard was. Ze sprak de taal niet, de mensen waar compleet anders en haar tante was een vrouw die ze nauwelijks kende. Maar het ging uiteindelijk goed. De warme aard van haar tante en de hoge temperaturen van de omgeving wisten het ijsprinsesje een beetje te laten smelten. Ze leerde de taal, ze heeft nog steeds een licht Wit-Russische accent, en al spoedig miste ze haar oude huis geen eens meer. Voor de rest was de jeugd van dit meisje redelijk standaard. Niet het populaire kind op school, maar genoeg vrienden om zich niet buiten gesloten te voelen. Genoeg vrijheid om haar liefde voor gitaar spelen te ontwikkelen en alsnog tijd over te houden voor school. Alles goed en wel totdat de ‘muur’ kwam. In eerste instantie was Makeyla één van de kinderen die voor al binnen bleef en hoopte dat de situatie vanzelf over zou gaan. Pas toen het zeer duidelijk werd dat er niet een einde aan zou komen, kwam ze weer met haar hoofd buiten de deuren en ging ze opzoek naar een baan. Ze vindt het hele gebeuren niks en heeft iets tegen de verplichte banen. Niet dat ze haar mening hard op uitspreekt, dat niet.

. f a m i l y .
Estella Noralynn Miesiac [ m o t h e r] Ik haat je niet, maar om nou te zeggen dat ik je mag - dat is ook zo overdreven.
Erickson Miesiac [ s t e p h f a t h e r] Blijf gewoon uit mijn buurt, ok?

Miaki Mara Wyrrin [ b r o t h e r ] Om mee te vechten, om mee te huilen.
Mocny Biahun Wyrrin [ b r o t h e r ] Om mee te huilen, om mee te vechten.
Victoria Miesiac [ s i s t e r ] Zo'n lieve lach, zo'n lieve meid.
Veronique Miesiac [ s i s t e r ] Zo'n lieve meid, zo'n lieve lach.

Dzikun Kon Wyrrin [ f a t h e r] Ik mis je nog elke dag.

Nana Dominique Vady [ a u n t ] Bedankt, voor alles.


. c σ м є . σ η . ℓ ι т т ℓ є . ѕ т я α η g є я , т н є я є ' ѕ . σ ηℓ у . σ η є . ℓ α ѕ т . ∂ α η c є .
Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Makeyla Wyrrin   Thu Oct 11, 2012 7:18 pm

Aangezien Eddison afwezig is zal ik je tussen de 10-20 rto's geven i.p.v. 1-10 Berto's. Eddison hoeft deze karakterkaart dan niet meer te raten en je hebt al je Berto's gekregen.
Accepted! Makeyla zal visser worden en je krijgt 17 Berto's voor deze kaart. Ook heb je nu toestemming om IC te posten, veel plezier!


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Makeyla Wyrrin
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: