HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Lu Han

Go down 
AuthorMessage
Lu Han

avatar

Aantal berichten : 71

Karakter
Leeftijd: 14 jaar
Partner: I revive my shattered heart, as long as there is the innocence of love
Groep:

PostSubject: Lu Han   Fri Oct 12, 2012 1:18 amIdentiteit
Volledige naam: Lu Han
Bijnaam: Lulu, Hannie
Leeftijd: 14 jaar
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 20 April 1998
Geboorteplaats: Fenghuang County, China
Geaardheid: Biseksueel

Vaardigheden
Dier: Hond, Border Collie
Gave: Psionic Blast; the ability to overload another's mind causing pain, memory loss, lack of consciousness, vegetative state or death after having created a psionic link into that individual's mind.
Aantal streepjes: IV(?) Eddison had de gave goedgekeurd, maar moest nog met Romy overleggen. Het aantal streepjes was nog niet bepaald; maar ik dacht dan evt. aan IV
Drie voorkeurs banen: Creche ouder, Brandweer, Soldaat

Signalement
Lengte: 1.76 m
Gewicht: 59 kg
Postuur: Slank tot mager, weinig spieren
Haarkleur: Bruinachtig
Oogkleur: Donkerbruin
Piercings/Tattoos: -
Littekens: -
Kledingstijl: Niet echt een bepaalde stijl

Individualiteit
Karakter: Lu Han is in eerste opzicht een stille, lieve jongen. Hij is naar alles nieuwsgierig en vind het leuk om veel dingen te vragen. Hij raakt snel enthousiast en is dan net een klein kind. Lu Han houd van de buitenlucht en is waarschijnlijk het meest te vinden in het bos of op een of ander sportveld. Verder leert Lu Han snel en makkelijk en vind hij haast alles interessant. Lu Han is niet een jongen die snel voor dingen bang is. Hij zal in de meeste gevallen het schaap zijn dat als eerste over de dam gaat en is dus zeer avontuurlijk ingesteld. Lu Han is dol op zijn familie en mist deze dus extreem, iets waarover hij nog wel eens kan huilen.
Hobby’s: Zingen, Games, Sporten, Rubiks Cube
Houd van: Muziek, zijn familie, kunst, bezig zijn, Bubble Tea
Houd niet van: Arrogante mensen, koolzuurhoudende dranken, onweer, rood
Angsten: Iemand pijn doen met z’n gave, oorlog
Turn ons: Lange benen, goed verzorgd, lieve glimlach, spontaan
Turn offs: Ongemanierd, onsportief, geen inlevingsvermogen, , agressiviteit

Stamboek
Moeder - Yang Mei
Vader - Lu You
Broer - Lu Kai

Historiek
Lu Han is als nakomertje geboren in Fenghuang County in China. Bij zijn geboorte, echter, ontstond een probleem. In China is het namelijk maar toegestaan één kind te hebben. En het gezin had al een zoon; Lu Kai. Het gezin wou Lu Han echter koste wat het kost houden en betaalde de ontzettend hoge boete. Toen Lu Han bijna één jaar was werd zijn moeder ernstig ziek. Door de boete die ze voor Lu Han hadden moeten betalen konden ze medicijnen en ziekenhuiskosten nauwelijks nog bekostigen. Maar zelfs als hadden ze dit wel voor elkaar gekregen; de ziekte was té progressief en Yang Mei stierf een half jaar later.

Vanaf dat moment probeerde Lu You zijn uiterste best het vaderschap en zijn baan als brandweerman te balanceren. De veertien jaar oudere Lu Kai probeerde zoveel mogelijk te helpen; maar moest ook naar school. Lu Han werd, omdat het niet anders kon, dus vaak meegenomen naar het werk van Lu You. Lu Han verbleef overigens voornamelijk op de kazerne; hij ging niet mee als er ergens brand was omdat dit veel te gevaarlijk was. Dit laatste werd bewezen toen Lu Han vijf jaar was. Tijdens een ontzettend grote brand raakte Lu You zwaargewond toen hij iemand wou redden. Hij werd al vrij snel naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar hij meteen werd opgenomen. Hij overleefde de nacht echter niet.

Lu Han verhuisde samen met zijn broer naar Perdido Beach, waar Lu Kai een baan had weten te krijgen en waar hij dus de zorg van Lu Han op zich nam. Lu Han was geen lastig kind. Slechts een ontzettend nieuwsgierige. De opvoeding verliep dus zonder verdere problemen.

Zeven maanden terug verdween Lu Han’s broer op slag. Uiteraard was Lu Han buiten zichzelf en huilde hij haast dagelijks. Op een gegeven moment ontwikkelde Lu Han een gave. Andere kinderen noemde het Psionic Blast, want dat klonk volgens hun cool. Maar Lu Han vond niets aan zijn gave. Sterker nog; hij was er bang voor en gebruikte zijn gave het liefste gewoon niet. De oudere, wijzere kinderen echter zagen opties. Nu gebruikt Lu Han zijn krachten bijna nooit, alleen bij extreme gevallen als kinderen een trauma hebben; (deze geschiedenis kan hij wissen) of kinderen bewusteloos laten raken (als deze zwaar gewond zijn en in paniek). Dit wil echter niet zeggen dat Lu Han z’n gave perfect kan onderdrukken; maar hij doet zijn best.
so puff that mighty dragon sadly slipped into his cave ~~ [♪]
Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Lu Han   Sat Oct 13, 2012 7:28 am

Lulu O3o. Me likes. Lulu is geaccepteerd en zal chreche ouder worden. Meneer krijgt 18 berto's voor z'n karakterkaart in totaal en heeft nu officieel toestemming om IC te posten.
Muchos plesierooos!


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Lu Han
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: