HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Katherine Wenscombe

Go down 
AuthorMessage
Kay

avatar

Aantal berichten : 66

Karakter
Leeftijd: 16'9
Partner: In her eyes I see the sky and all I'll ever need.
Groep:

PostSubject: Katherine Wenscombe   Sat Oct 13, 2012 9:30 am

G E N E R A L
Naam: Katherine Olivia Wenscombe
Roepnaam: Kay [keej]
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Biseksueel, al neigend richting homoseksueel
Afkomst: New York City, New York, USA
Dier: Lynx
Drie voorkeurs banen: Kolenplukker / Wacht / Soldaat

F A M I L Y
Moeder: Olivia Wenscombe-Carter
Vader: Richard Wenscombe

A P P E A R A N C E
Haarkleur: Blond
Haarstijl: Kort, stijl/piekig
Oogkleur: Grijs-groen
Lengte: 1.60 m
Gewicht: 54
Lichaamsbouw: Normaal
Kledingstijl: Classy/tomboy/casual - het ligt er maar net aan waar ze voor in de stemming is.
Piercings: Ze heeft twee gaatjes in haar linkeroor, drie in haar rechter; tevens heeft ze een traguspiercing in haar linkeroor.
Tattoo's: Op haar onderrug, Sawyer.

P E R S O N A L I T Y
Karakter: Het eerste wat iemand aan Kay opvalt is dat ze ontzettend brutaal is. Ze stapt vaak als eerste naar voren om iemand aan te spreken of om haar zegje te doen, en neemt zich geen blad voor de mond. Hierdoor kan ze vaker bot overkomen, maar ze heeft er een hekel aan wanneer iemand zich anders voordoet dan hij/zij werkelijk is, dus zelf doet ze dit ook niet - als iemand haar aardig wil vinden, moet diegene dat doen om wie ze echt is. Naar buiten toe straalt ze zelfvertrouwen uit, en tot op zekere hoogte klopt dit ook wel; zo is ze bijvoorbeeld niet bang voor haar zeventiende verjaardag, omdat ze ervan overtuigd is dat zij de 'poef' kan overleven. (Ze is echter bang voor Sawyer.) Diep van binnen is Kay echter ongelofelijk onzeker, en gebruikt ze haar zelfvertrouwen enkel om dit voor anderen - en zichzelf - te verbloemen. Wanneer ze ergens haar zinnen op gezet heeft, zal ze er alles aan doen om haar zin te krijgen; wanneer ze iemand echt mag, kan ze bijvoorbeeld ontzettend bezitterig zijn. Ze kan het verleden moeilijk laten rusten, en zal dus altijd degene zijn om een wrok te koesteren - haar ouders zijn hier een perfect voorbeeld van. Maar dit alles gecombineerd maken haar tot een meisje dat voor je door het vuur zal gaan, wanneer je haar eenmaal voor je gewonnen hebt, en er alles aan zal doen om je te beschermen.
Hobby's: Gitaar spelen, zingen, zwemmen, gewoon tijd met Sawyer doorbrengen, yoga
Houdt van: Sawyer, zon, vrije tijd, yoga, stilte, drukte
Houdt niet van: Haar ouders, tuttige kleding, vastgehouden worden, de 'poef', werken
Turn ons: Lef, sterke wil, interesse, eigenheid, lief, eerlijkheid
Turn offs: Controlefreak, desinteresse, geen ruggengraat, kuddedier, anders voordoen
Fears: Sparatieangst, Sawyer kwijtraken

H I S T O R Y
Kay groeide op in de atmosfeer van het vrije New York. Haar ouders waren ongelofelijk conservatief en wilden dat Kay - Katherine, voor hen was het altijd Katherine - zich als een echte dame opstelde, al vanaf zeer jonge leeftijd. De kleine Kay werd in jurkjes met gelakte schoentjes naar school gestuurd, die ze altijd scheurde of vies maakte, overladen met poppen die ze nooit aanraakte, bestookt met sierraden die ze nooit droeg. Kay voelde zich al snel verstikt door haar ouders en de verwachtingen die ze aan haar oplegden, al begon ze op haar twaalfde pas echt te rebelleren. Ze stond erop dat iedereen haar Kay noemde, begon haar jurken en rokjes te verruilen voor spijkerbroeken (elke keer dat ze er een aantrok, kon ze op een ruzie van jewelste met haar moeder rekenen), haar lakschoenen voor gympen, en knipte haar haar tot boven schouderlengte. (Dat laatste vooral lokte een grote schreeuwpartij uit, maar Kay heeft haar haar daarna nooit meer gehad zoals haar moeder het wilde.)

Haar gewone oorbellen had ze al nog voor ze een jaar oud was, met dank aan haar moeder. Als het aan Kay had gelegen, had ze nooit oorbellen gehad, maar omdat ze nu al eenmaal gaatjes had, liet ze zich een tweede set gaatjes erbij schieten, een in elk oor, omdat dat tegen haar moeder inging en het afweek van de standaard die haar ouders haar gesteld hadden. Binnen een jaar liet ze haar derde gaatje in haar rechteroor schieten, om de afwijking nog groter te maken; haar traguspiercing liet ze op haar veertiende zetten. Tegen deze tijd ging het al ontzettend slecht tussen Kay en haar ouders. Ze zochten constant het conflict met elkaar, of negeerden elkaar volledig. Kay was steeds vaker van huis, weg met vrienden, en nadat deze wel terug naar huis waren, zwierf ze door de straten van New York - alles om maar van huis te zijn.

Tijdens een van deze omzwervingen ontmoette ze Sawyer, een meisje dat een jaar jonger was dan Kay. Kay was dertien op dat moment. Sawyer (ze heette eigenlijk Katherine, vertelde ze Kay ooit, iets wat Kay stiekem nog steeds wonderbaarlijk vindt, maar nooit waarom ze zichzelf zo graag 'Sawyer' noemde. Kay is er altijd van overtuigd geweest dat Sawyer soortgelijke ouders als de hare had.) trok meteen Kay's aandacht, en, het brutale eendje dat ze was en nu nog steeds is, ze stapte op Sawyer af om een gesprek aan te knopen. Het klikte vrijwel meteen. Kay was gefascineerd door Sawyer; ze konden goed met elkaar praten - engig goed, eigenlijk - en Kay vertrouwde haar vrijwel meteen. De derde keer dat ze elkaar zagen, stond Kay's gezicht op onweer na een ruzie met haar ouders, en zonder veel aansporen van Sawyer's kant vertelde Kay haar alles. Ze sliep die avond bij Sawyer op de bank. Toen ze de volgende avond laat toch weer terug naar huis ging, voelde ze zich lichter dan ze zich in lange tijd had gevoeld.

Kort voor haar vijftiende verjaardag begon Kay zich er vaagjes van bewust te worden dat jongens niet het enige was waar haar ogen naar afdwaalden. Het duurde daarna niet lang voor Kay zich ten volste bewust was hoe ze Sawyer was gaan zien, of hoe ze haar misschien altijd wel gezien had; ze realiseerde zich al snel dat ze, voor het eerst, verliefd was. Kay hield dit voor zichzelf, het enige geheim dat ze ooit voor Sawyer heeft gehad, omdat ze hun vriendschap niet wilde verpesten. Ze benutte wel elke minuut van de dag om bij Sawyer te zijn, ten koste van alles, ook haar cijfers. Daarbovenop liet ze zich door een bekende een tattoo op haar onderrug zetten: simpelweg Sawyer. (Deze heeft ze overigens nooit aan Sawyer laten zien.) Haar ouders zagen deze tattoo echter, bij toeval, en daarmee barstte de hel los. De ruzie die volgde was de felste die ze ooit met haar ouders heeft gehad, zo erg dat Kay een tas met haar belangrijkste spullen pakte en naar een bank in het park vertrok.

Sawyer vond haar daar de volgende dag. Kay vertelde haar een aangepaste versie van wat er was gebeurd - ze gooide het op haar cijfers - en zei dat ze niet meer terug naar huis wilde. Ze weigerde echter ook om mee naar Sawyer's huis te gaan, omdat ze wist dat Sawyer's moeder het er absoluut niet mee eens zou zijn, en Kay er zeker van was dat Sawyer's ouders op de een of andere manier contact met haar ouders zouden zoeken om over hun dochter te praten. Na even nadenken stelde Sawyer hierop voor om naar Perdido Beach te gaan, al was het maar voor even, tot ze iets beters in gedachten hadden; haar familie had daar een stukje land met een huisje. Ze vertrokken diezelfde dag nog naar Californië. Toen de 'poef' kwam, konden ze uiteraard niet meer weg, en ook al is het leven in de FAKZ harder en zwaarder dan in NYC en hangt hun eigen 'poef' hen boven het hoofd, Kay is stiekem ontzettend gelukkig.

T R I V I A
» Kay is absoluut niet gelovig, maar ze ziet haar ontmoeting met Sawyer nog steeds als een stukje lot, vooral omdat ze beiden ‘Katherine’ heten. Dit is een feit dat Kay altijd heel warm van binnen maakt, maar dit heeft ze nooit aan Sawyer verteld.
» Kay kan zich best heel vrouwelijk kleden, wanneer ze daar zin in heeft, en ze weet ook dat het haar goed staat, maar meestal is ze te zien in een spijkerbroek met afgetrapte gympen. Dit komt deels omdat iets anders niet handig is, en deels omdat ze zich vreemd voelt als ze zich rond Sawyer uitermate vrouwelijk kleedt.

N.B.: Ryann maakt Sawyer nog aan~now I understand what you tried to say to me
and how you suffered for your sanity, and how you tried to set them free
they would not listen - they did not know how
perhaps they'll listen now
Back to top Go down
View user profile
Suzume

avatar

Aantal berichten : 54

Karakter
Leeftijd: 15'4
Partner: With no chance to resist, I was led away
Groep:

PostSubject: Re: Katherine Wenscombe   Sat Oct 13, 2012 11:55 am

Purfect hur ^-^ Je krijgt 17 berto's voor deze kaart en Kay wordt kolenplukker. Je hebt nu toestemming om IC te posten, veel plezier!Aiden . Suzume
Back to top Go down
View user profile
 
Katherine Wenscombe
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: