HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Katherine Phoenix

Go down 
AuthorMessage
Sawyer

avatar

Aantal berichten : 17

Karakter
Leeftijd: 15 jaar
Partner:
Groep:

PostSubject: Katherine Phoenix   Sat Oct 13, 2012 12:07 pm

Identiteit
Volledige naam: Katherine Emmeline Phoenix
Bijnaam: Sawyer
Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 18 August 1997
Geboorteplaats: Washington D.C., U.S.A
Geaardheid: Biseksueel

Vaardigheden
Dier: Kat
Drie voorkeurs banen: Raadslid, Ziekenzorg, Brandweer

Signalement
Lengte: 1.63 m
Gewicht: 44 kg
Postuur: Mager, maar met lichte bespiering
Haarkleur: Bruin
Oogkleur: Donkerbruin
Piercings/Tattoos: rechts heeft ze 3 oorbellen & helix, links heeft ze 2 oorbellen
Littekens: -
Kledingstijl: Alternatief – het liefst van alles door elkaar

Individualiteit
Karakter: Sawyer is een aardig en lief meisje boven alles. Ze helpt anderen graag en kan er slecht tegen wanneer iemand problemen heeft; ze zal dan alles eraan doen om deze persoon uit de problemen te halen. Ze is vrij druk en eigenlijk altijd wel aanwezig, maar kan ook erg rustig zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Ze is dan ook een ontzettend goede luisteraar bij wie je altijd terecht kan als je met iets zit. Achter dit lieve meisje gaat echter een ander persona schuil: het meisje dat erg opstandig naar haar moeder toe is. Ze neemt het haar moeder nog steeds kwalijk dat ze al vanaf jonge leeftijd continu heeft moeten presteren. Dankzij haar moeder’s behandeling wil Sawyer het anderen echter ook graag naar de zin maken, en kan ze er niet tegen wanneer ze iemand teleurstelt.
Hobby’s: Ballet, druk zijn, praten, hardlopen
Houd van: Ballet, Kay, haar vader, regen, vrijheid, bezig zijn
Houd niet van: Ballet, haar moeder, teleurstellen, stilzitten
Angsten: Iemand teleurstellen, Kay kwijtraken
Turn ons: Lief, opgewekt, geduldig, doorzetters
Turn offs: Pushers, rokers, stilzitters, agressiviteit

Stamboek
Moeder: Victoria Phoenix-DeWitt
Vader: Thomas Phoenix

Historiek
Sawyer is geboren in Washington D.C. als Katherine Emmeline Phoenix. Haar vader was een senator voor de democraten en was hierdoor veel weg; desondanks had Sawyer al vanaf jonge leeftijd een zeer goede band met haar vader. De band tussen Sawyer en haar moeder was daarentegen ronduit slecht. Sawyer’s moeder wou niets liever hebben dan een dochter die een Prima Ballerina was. Sawyer werd dus al vanaf dat ze oud genoeg was (3,5 jaar) op balletles gezet. Zelfs thuis werd er een kamer als dansstudio omgetoverd zodat de kleine Katherine veel kon trainen.

Sawyer heeft nooit echt vriendinnetjes gehad om mee te spelen, dit simpelweg omdat ze geen andere kinderen ontmoette. Haar balletlessen waren privé en ze werd gehomeschooled. Haar wens voor contacten leggen was echter groot. Toen haar moeder op Sawyer’s 6de besloot dat het beter was om naar New York te verhuizen (hier lagen de betere balletscholen) wist Sawyer haar vader ervan te overtuigen dat ze naar school mocht, wie haar moeder hiervan uiteindelijk overtuigde.

Naarmate Sawyer ouder werd, werd ze steeds meer rebels en opstandiger. Het was rond deze tijd dat Sawyer de naam ‘Sawyer’ aannam, afgekeken uit de boeken van Mark Twain, van Tom Sawyer, die een vrije jeugd had. De balletlessen verliepen minder en hoewel Sawyer een slimme meid was ging het op school ook bergafwaarts. Het kon haar moeder echter weinig schelen hoe het op school ging; zolang de balletlessen maar voorspoedig verliepen. Ze was hierom dan ook laaiend als Sawyer voor de zoveelste keer viel tijdens een grand jeté. Het was dan ook niet abnormaal als Sawyer geslagen werd. Sawyer’s vader zag het niet, hij was te weinig thuis hiervoor, en Sawyer vertelde het hem ook niet. Ze wou niet dat haar vader zag dat zijn enige dochter het moeilijk had. Sawyer probeerde haar schoolwerk zo goed mogelijk te houden ondanks de zware trainingen die haar moeder had ingeplanned omdat ze wist dat haar vader school erg belangrijk vond.

Vanaf Sawyer’s 12de begon ze haar moeder pas echt op de zenuwen te werken. Als ze naar haar ballettrainingen moest, spijbelde ze. Haar moeder kwam hier uiteraard achter en Sawyer kon een slag in het gezicht verwachten, maar de vrijheid die het spijbelen met zich meebracht was alles waar ze om gaf. Het was op een van deze endeavours dat ze de een jaar oudere Kay ontmoette (die eigenlijk ook Katherine heette). Het klikte vrijwel meteen en het duurde niet lang voor ze hechte vriendinnen waren. De derde keer dat ze elkaar zagen, stond Kay's gezicht op onweer, en zonder veel aansporen van Sawyer's kant vertelde Kay haar alles over de moeilijkheden die ze met haar ouders had. Ze sliep die avond bij Sawyer op de bank. Haar moeder was niet zo zeer van Kay gediend, maar zag haar meteen als dreigmateriaal. Sawyer was niet blij dat ze nu wel naar de ballettrainingen moest, maar zo mocht ze tenminste Kay zien.

Het was toen Sawyer op een dag Kay in het park vond, al haar spullen bij haar, toen ze besefte dat dit niet langer zo door kon gaan. Niet voor Kay en ook niet voor haarzelf. Ook realiseerde ze zich dat ze Kay wellicht niet geheel alleen als vriendin zag. Hoe dan ook stelde Sawyer voor om naar Perido Beach te gaan. Kay stemde in en ze vertrokken al gauw. Sawyer had echter wel nog een brief aan haar vader geschreven met uitleg over de situatie. De poef is iets wat Sawyer vrij angstig maakt. Ze weet echter dat Kay er is en dat alles goed zal komen.the most beautiful lie in the world, goodbye goodbye
Back to top Go down
View user profile
Suzume

avatar

Aantal berichten : 54

Karakter
Leeftijd: 15'4
Partner: With no chance to resist, I was led away
Groep:

PostSubject: Re: Katherine Phoenix   Sat Oct 13, 2012 12:13 pm

Eyuup, Helemaal goewd hoor ^-^ Je krijgt 18 berto's voor je karakterkaart en Sawyer gaat in de ziekenzorg werken. Je hebt nu toestemming om IC te posten, veel plezier!Aiden . Suzume
Back to top Go down
View user profile
 
Katherine Phoenix
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: