HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 De gebieden

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: De gebieden   Mon Sep 24, 2012 8:43 am


Streets
In de straten van Perdido Beach is het één grote bende, hoewel het er door de vuilnismannen/vrouwen al iets beter uitziet liggen er op de hoek van elke straat nog steeds hopen met vuilnis. Blikjes bier, kapotte drank flessen lege blikken voedsel troep en nog meer troep hopen zich op in iedere straat. Brievenbussen zijn gesloopt en ander vandalisme is in de FAKZ binnen geslopen. Enkele huizen zijn nog gespaard gebleven, dit zijn meestal de huizen die bewoond worden door kinderen. Het kan zijn dat je een nieuw huis hebt gezocht, omdat je oude huis je te veel aan vroeger deed denken.

Town Plaza
Midden in Perdido Beach ligt een groot plein aan de voet van de kerk. Dit plein word bezet door bomen en grasveldjes. Meestal is dit de plek waar de raad toespraken houdt, en de plek waar kinderen samen komen wanneer ze zich eenzaam voelen. Helaas vallen er in de FAKZ ook wel eens doden, deze kinderlijkjes worden begraven op dit plein. Er zijn dus enkele graven zichtbaar aanwezig.

Marina
Het kleine haventje van Perdido Beach een stuk of 20 bootjes liggen hier rustig te deinen op de zee zonder golven. De vissers leveren hier hun vis af, en zijn hier ook vaak te vinden. Wanneer je het haventje wilt bereiken moet je eerst een stukje over het strand. Als je goed kijkt kan je over de zee turen om dan uiteindelijk de muur te zien.

Town Beach
Aan de rand van Perdido Beach ligt een klein smal strand, een romantische plek in de FAKZ. Dit lijkt het enige plek in Perdido Beach die ongeschonden is gebleven. Als je naar links kijkt kun je het haventje zien liggen, kijk je naar rechts, dan zie je de kliffen. Ook word de zee gebruikt als wasplaats, omdat kraanwater erg schaars is.


Coates Academy
Een stukje van Perdido Beach vandaan staat de privé school Coates Academy. Hier werden voor het begin van de Fakz lastige kinderen naartoe gestuurd. Nu is het een leeg en vervallen gebouw. Er wordt niet veel meer mee gedaan nu alle Coates kinderen hebben besloten zich bij de kinderen van Perdido Beach te voegen.

Clifftop Resort
Aan de rand van het strand op de kliffen staat een gebouw genaamd Clifftop Resort. Vroeger was het een luxe hotel met tennisbaan, zwembad en meer. Het staat geheel aan de zijkant van de muur en de tennisbaan wordt in tweeën gesneden door de muur die er dwars doorheen gaat. Het wordt amper bewoond en er is allang geen eten meer te vinden.

Gas Station
Bij de benzine pomp wordt alle brandstof opgeslagen, voor hoever dit er nog is. Het wordt streng bewaakt door meestal meerdere bewakers. Het is niet echt groot. Aan de éne kant is er een snelweg, aan de andere kant van de benzine pomp vindt je het bos.

Church
Op het grote plein van Perdido Beach staat een klein kerkje wat zwaar toegetakeld is. Het wordt niet meer gebruikt om elke zondag in te bidden, maar hier worden de ziekenhuis verzorgd. Het sterft hier van de bacillen dus er wordt niet aangeraden om hier naar binnen te gaan.

Nature

Cliffs
Aan de rechterkant van het strand bevinden zich de kliffen. Het is een ruig gebied waar niet veel kinderen komen. Op de kliffen staat het Clifftop Resort. Als je op de kliffen één verkeerde stap maakt kan dit je dood betekenen en val je misschien wel in het aangrenzende water. De kale kliffen zijn omringd door een klein bos.

Forest Hills
Aan de noord kant van de FAKZ ligt een groot meer genaamd Tramonto Lake. Het meer is omringd door een groot groen woud. Aan het meer zelf ligt een piepklein haventje met vijf bootjes en één stijger. Het water is erg helder, drinkbaar zelfs, en er zwemmen vrijwel tot geen vissen.

Desert
Dit is een uitgestrekte, droge woestijn. Echter is het door rotsen en grote zanderige heuvels moeilijk begaanbaar. Er is vrijwel geen leven, op de bloeddorstige pratende coyotes na. Je ziet alleen maar zand, zand en nog eens zand. Als je een heel eind doorloopt kom je bij een heel klein uitgestorven mijnwerkers stadje uit. Het is echter totaal niet veilig daar te komen, dus komt niemand er.

Agricultural Area
In de FAKZ liggen enkele grote akkers, waarlangs wegen en riviertjes lopen. Deze akkers worden bewoon door de pieren. De kolenplukkers halen van deze akkers de kool. De snelste weg om vanuit Perdido Beach naar de akkers te komen is over de snelweg, waar gecrashte auto's de weg bezaaien.


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
De gebieden
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Speluitleg-
Jump to: