HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Relax a little bit

Go down 
AuthorMessage
Demi

avatar

Aantal berichten : 6

Karakter
Leeftijd: 17
Partner:
Groep: Nvt

PostSubject: Relax a little bit   Mon Oct 22, 2012 11:51 pm
Ze kamde haar haren en deed het in een knot. Ze liet een paar lokken loshangen, vooral aan de voorkant van haar hoofd, zodat een deel van haar haren – de scheiding, zoals ze dat ook wel noemden, of een bles – voor haar wenkbrauwen hing. Rustig ging ze, op blote voeten, de trap af. Ze ging toch naar het strand, dus schoenen aan doen had geen zin. Tenslotte had ze een grote blaar op haar hiel die verschrikkelijk veel pijn deed. Ze glimlachte even en liep weer verder. Haar blaar prikte, maar ze probeerde het zoveel mogelijk te negeren. Even later was ze al bij het strand en ze liet zich op de grond zakken. Het was lekker warm en het kabbelende water maakte haar best wel rustig eigenlijk. Ze sloot genietend haar ogen en liet haar lichaam rustig achteruit zakken. Ze keek naar boven en sloot haar ogen opnieuw, zodat ze met gesloten ogen op de het gras lag. Lekker.Chris

Demi ~ FreddieLast edited by Demi on Tue Oct 30, 2012 10:48 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://stayinalive.actieforum.com
Chris

avatar

Aantal berichten : 21

Karakter
Leeftijd: 16 jaar
Partner: Ik ben nog steeds opzoek
Groep:

PostSubject: Re: Relax a little bit   Tue Oct 23, 2012 6:40 amMet een wat moeilijk gezicht probeerde Chris haar haren te kammen. Het ging nogal moeilijk, aangezien ze vandaag nog niks aan haar uiterlijk - ze had make-up onder haar ogen en echt een 'I-don't-care-about-my-hair-day'- en haar kleding. Toch besloot ze maar eens naar buiten te gaan.
Nadat ze haar haren gekamt had, deed ze haar make-up op en trok ze haar kleren aan. Haar spijkerbroek was een lichte kleur, met scheuren en gaten er in. Het hoorde in de broek en er zat een mooie print onder. Verder had ze een donkerblauw t-shirtje aan met daarop in witte letters; 'like a boss' opstaan met daarover een wit soort jasje. Ze droeg onder de broek zwarte sneakers met witte veters. Een glimlach sierde haar gezicht toen ze het huis verliet.
Opweg naar het strand dacht Chris terug aan haar familie. Haar ouders, oudere zus en jongere broertje. Haar broertje hoorde hier nog ergens te zijn en ze hoopte maar al te goed dta ze hem zou vinden. Haar moeder noemde haar altijd Christhine, omdat ze zo eigenlijk heette. Maar Chris vond die naam vreselijk en noemde zich nu gewoon Chris.
Zodra ze bij het strand kwam blies de wind, dat over het zeewater kwam, door haar lange bruine haren heen. Nogsteeds droeg ze een glimlach.
Het was best warm op het strand, maar net niet warm genoeg om haar jasje uit te trekken. Teminste, Chris had het daar te koud voor. Haar blik viel op een meisje in het gras. Hoe dichter ze bij kwam, hoe duidelijker het meisje werd. Even stond ze stil. Demi? Nee, dat kon Demi niet zijn. Haar passen versnelde. 'Demi?" zei Chris, haar stem vol vreugde en ongeloof. Ze knielde voor haar vriendin en sloeg haar armen om haar heen. Ze was zo blij haar beste vriendin weer te zien, na al die tijd
.


Back to top Go down
View user profile
 
Relax a little bit
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: De FAKZ :: Perdido Beach :: Town Beach-
Jump to: