HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Coates Leerling

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Coates Leerling   Mon Sep 24, 2012 8:51 am

Coates leerlingen
• -

Coates academy, de academy voor de lastige probleem jongeren. Voor de FAKZ was dit een privé school voor kinderen die lastig waren. Je werd erheen gestuurd wanneer je te agressief was, een misdaad had begaan of wanneer je ouders je gewoon zat waren. Over het algemeen waren de leerlingen van Coates rijke stinkerds, maar het ooit eens zo mooie gebouw is na het begin van de FAKZ vervallen en is nu alleen nog maar een oud gebouw met ingestorte muren en overal puin. Echter zijn er wel nog gewoon Coates kinderen die door de straten van Perdido Beach zwerven, zich misschien wel hebben afgezonderd of gewoon een totaal goed, nieuw leven zijn begonnen. De kinderen worden wel nog steeds met wantrouwen nagekeken aangezien hun reputatie niet al te goed was.
Een Coates leerling kan ook tegelijkertijd een freak zijn, maar dit is niet verplicht. Helemaal niet zelfs, aangezien net zoals in Perdido Beach de meeste kinderen gewoon normalo's waren. Coates leerlingen zijn dus de kinderen die vroeger op het beruchte Coates internaat zaten. Ze waren alleen in het weekend thuis en doordeweeks woonde ze op school.

Ben jij er in geïnteresseerd om je karakter een Coates leerling te laten zijn? Pb dan onderstaande lijstje naar Austin, Kid of Perrie. Het team zal je aanvraag dan bekijken en er over spreken. We zullen dit zo snel mogelijk doen, maar het kan altijd eventjes duren. We zullen je pb'en als we er uit zijn of je aanvraag is geaccepteerd of niet. Hoe creatiever je personage en aanvraag, des te meer kans dat hij aangenomen wordt! Als er voor ons gevoel genoeg Coates leerlingen zijn zal deze slot helaas worden dichtgegooid.
Het lijstje hoeft niet heel erg uitgebreid ingevuld te worden. Dingen in steek woorden is meer dan genoeg. Bij het uiterlijk van je karakter voldoet een foto van je karakter ook.
Wanneer je bijvoorbeeld een raadslid en freak wilt aanvragen voor één personage kunt u dit gewoon in één aanvraag neerzetten. We zullen het dan tegelijkertijd bekijken.

Code:

[b]Deze aanvraag betreft:[/b] *wat je gaat aanvragen*

[b][u]Over jezelf[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Tijd dat je rpg't:[/b]
[b]Voorbeeld post:[/b] *Dit mag een postje zijn die je al eerder hebt gemaakt of een geheel nieuwe. Gelieve in een spoiler te plaatsen of anders een link naar het topic*
[b]Reden dat je dit wilt:[/b]
[b]Beloof je actief te blijven:[/b]

[b][u]Je karakter[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Afkomst:[/b]
[b]Dier:[/b]
[b]Gave:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*
[b]Aantal Streepjes:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*

[b]Faceclaim:[/b]
[b]Haarkleur:[/b]
[b]Haarstijl:[/b]
[b]Oogkleur:[/b]
[b]Lengte:[/b]
[b]Gewicht:[/b]
[b]Lichaamsbouw:[/b]
[b]Kledingstijl:[/b]
[b]Littekens:[/b]
[b]Tattoo's:[/b]

[b]Moeder:[/b]
[b]Vader:[/b]
[b]Broertje(s):[/b]
[b]Zusje(s):[/b]
[b]Andere contacten/familieleden:[/b]

[b]Karakter:[/b]

[b]Geschiedenis:[/b]


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Coates Leerling
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Slots-
Jump to: