HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Kid //Keith McCartney

Go down 
AuthorMessage
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Kid //Keith McCartney   Tue Nov 06, 2012 7:34 am

Women, money, and a good time…


» B A S I C S
//» NAME:The Kid //Keith McCartney
//» NICKNAME: Kid, Kiddo
//» AGE: 14 years and 6 months
//» GENDER: Male
//» SPECIES: Grey Mouse
//» Origin: American
//» Track:
//» LIVING STYLE: Male stripper, bang.
//» JOB: Kolenplukker/Grafgraver/De Wacht

» F R I E N D S & F A M I L Y
//» BEST FRIEND: Mike, but he vanished
//» GIRLFRIEND: Perrie mah love.
//» PAST GIRLFRIENDS: Every girl I see
//» FATHER: Thomas McCartney R.I.p
//» MOTHER: Sarah McCartney R.I.P
//» SISTER: Paige McCartney
//» OTHERS: Uncle Sam, Foster dad Bob, Foster Mom Abby

» T H E O U T S I D E
//» HAIR: Half long - Dark Brown
//» EYES: Blueish-grey
//» EXTRA: Both sides pierced ear
//» BUILD: [justify]Keith, of Kid, is een jongen van normale lengte. Echter is hij zeer gespierd en pronkt hij bij de meiden best eens met zijn abs. Ook nu in de FAKZ doet hij er alles aan zijn abs te houden. Zo gaat hij er wel eens tussenuit om gewoon te gaan trainen. Hij vind het fijn er goed uit te zien, kwa lichaam. Hij is erg knap en gewild bij de meisjes. En zijn kleding hang af van hoe hij zich voelt. Hij draagt bijna altijd een vest met daaronder een los hemd of shirt. En altijd een muts of pet, meestal ook gewoon sneakers. Zijn gewicht is natuurlijk door het voedseltekort wat gezakt, waardoor zijn spieren nog beter zichtbaar zijn.

» T H E I N S I D E
//» LIKES: girls – skating – beanies – money – rain – himself – party’s
//» DISLIKES: fat girls – fire – many – other – things
//» PERSONALITY:
Kid heeft een grote levenslust, hij houd van meiden, feesten en geld.

» T H E P A S T
//» PLACE OF BIRTH: Las Vegas, Nevada
//» SEASON OF BIRTH: Winter
//» HISTORY:
Let the little one live his life…
Keith McCartney, geboren in Las Vegas, groeide op in een doodnormaal gezin. Hij had lieve zorgzame ouders, een zus die veel om hem gaf en een vrolijk hondje. Als kleuter al speelde hij graag mee met andere kinderen en was hij niet bang op hen af te stappen. Zijn eerste jaren verliepen in een rustige, vriendelijke omgeving, hij kreeg veel vrijheid en werd altijd goed behandeld. Maar op zijn negende ging het mis, zijn ouders waren een weekendje weg en zijn oom was er om op hem en zijn zus te passen, de drie hadden het erg gezellig samen. Maar de dag dat ze terug zouden komen, de dag waarnaar Keith zo uitkeek, veranderde zijn leven. Zijn oom vertelde de jonge Keith en Paige, die vijf jaar ouder was, dat hun ouders niet meer terug zouden komen. Keith kon het op dat moment, op die leeftijd, nog niet begrijpen. Hij dacht dat ze hun hadden achter gelaten, dat zijn ouders hem en zijn zus niet meer wilden.

Get over it, I said to myself…
Vanaf het moment dat zijn oom met het slechte bericht kwam, begon Keith te veranderen. Maar enkele jaren later begon hij in te zien dat hij moest leven, moest voelen. En dat betekende meiden, drank, feesten en lol maken. Het was geluk voor hem dat hij in Las Vegas woonde, waar alles wat hij zocht te vinden was. Hoewel hij best uit moest kijken, want hij was nog lang geen eenentwintig. De leeftijd waarop alles mocht. Nee, hij was nog maar dertien. Alles wat hij deed, deed hij illegaal, zelfs het snachts wegsluipen uit huis. Ook in die late uren maakte hij nieuwe vrienden, alle jaren ouder dan hem. Vanzelf begon hij de naam ‘The Kid’ te krijgen. Hij was immers de kleinste, de jongste, en de gene met de meeste lol. De oudere jongens en mannen begonnen respect voor de kleine jongen te krijgen. Door de banden binnen de feestwereld kwam hij overal moeiteloos binnen. Maar zijn zus begon het door te krijgen, dat haar broertje elke avond weer het huis uit sloop. Ze besprak het met hun oom en aan het leuke leventje van Keith kwam een einde. Hij werd naar een pleeggezin gestuurd ergens in een dom vissers dorpje genaamd Perdido Beach

That’s how it is…
Eigenlijk was Kid best blij met de komst van de muur, en de verdwijning van volwassenen. Het voelde weer als zijn oude leventje, met feesten, meiden en de drank. Hij is zoals altijd vrolijk, onlangs het verlies van zijn ouders, en probeert alles uit zijn leven te halen wat er in zit.

You Only Live Once…
Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...