HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Anastacia Katherina Délani Miller

Go down 
AuthorMessage
Anastacia

avatar

Aantal berichten : 159

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: I geuss I just lost my balance.
Groep:

PostSubject: Anastacia Katherina Délani Miller   Tue Nov 13, 2012 7:30 am

Achternaam >> Miller
Voornaam >> Anastacia
Tweede namen >> Katherina Délani
Volledige naam >> Anastacia Katherina Délani Miller

Leeftijd >> 16
Geslacht >> Vrouwelijk
Geaardheid >> Heteroseksueel
Diersoort >> Sneeuw Panter
---------------------------------------------------------------------
Faceclaim >> Jen A. On Deviantart.
Lengte >> 1.72
Lichaamsbouw >> Ze is slank gebouwd en is een beetje sterk, dit laatste zie je echter niet.
Haarkleur >> Donkerblond – Erg licht bruin.
Haarstijl >> Lang, golvend krullerig.
Tatoeages >> Geen.
---------------------------------------------------------------------

Vader >> Anastacia had een erg liefdevolle vader die het beste voor had met zijn dochter. Hij gaf haar alle kansen die ze kon krijgen en was er altijd voor haar, welke beslissing ze ook maakte. Het was dan ook een zware klap toen ze in alle paniek naar huis ging en merkte dat hij er niet meer was.
---------------------------------------------------------------------
Moeder >> Ook met haar moeder had Anastacia een erg goede band. Ze hield van haar met heel haar hart en kon altijd met haar problemen bij haar moeder terecht. Ook zij was er niet toen ze thuiskwam.

Aiken >> Aiken is de beste vriend van Anastacia, de twee waren er altijd voor elkaar, doordat ze altijd op hem kon rekenen en zo’n goede band met hem had begon ze hem na een tijdje begon ze hem leuk te vinden. Ze heeft het alleen nooit durven zeggen en heeft er enorm veel spijt van nu ook hij weg is.

Patrick >
> Patrick is haar ex, hij was altijd al de jaloersheid zelve geweest en maakte haar niet echt gelukkig. Ze mist hem eigenlijk niet nu hij gepoeft is.
----------------------------------------------------------------------
<< BEHULPZAAM >> << VERLEGEN >> << BETROUWBAAR >> << UITBUNDIG >>

BEHULPZAAM >> Anastacia zal nooit snel twijfelen om iemand te helpen. Doordat ze mensen zo graag helpt zal ze niet snel nee zeggen. Hierdoor zijn er wel eens mensen die misbruik van haar hulp willen gebruiken.

VERLEGEN >
> Bij mensen die ze nog niet kent zal ze zich altijd rustiger gedragen dan normaal, dit omdat ze gewoon verlegen is. Hierdoor gaan sommige mensen denken dat ze niet geïnteresseerd is in andere mensen. Ze probeert hier dan ook aan te werken, iets wat al best goed lukt.

BETROUWBAAR >
> Met een geheim kun je altijd bij Anastacia terecht. Ze zal het nooit door vertellen, behalve als ze helemaal niet anders kan. Maar het liefste houdt ze die geheimen voor zichzelf, ze wil namelijk niet onbetrouwbaar overkomen.

UITBUNDIG >> Als Anastacia je wat beter kent is ze vrijwel altijd vrolijk en uitbundig. Toch weet ze wanneer ze moet stoppen. Ze maakt vaak grapjes en denkt als gevolg van haar uitbundigheid minder goed na bij wat ze doet en zegt.
-----------------------------------------------------------------------
Anastacia groeide op in een fijne buurt, met de beste ouders die ze zich kon wensen en veel geluk. Ze was hier en daar het slachtoffer geweest van pesten, maar het was uiteindelijk altijd wel goed gekomen. Het was toen ze van school veranderde dat ze een jongen leerde kennen. De twee konden het goed vinden en ze waren steeds meer bij elkaar te vinden, omringd door andere vrienden natuurlijk. Ze werden al snel goede vrienden, beste vrienden zelfs, en waren er altijd voor elkaar. Anastacia was toen 13, hij was 14. Langzaam aan begon ze hem leuker en leuker te vinden. Maar daar zei ze niks over, nooit heeft ze ook maar iets laten merken. Ze wou de vriendschap niet verpesten.
Het ergste was dat Aiken, zo heette de jongen, na een tijdje relaties kreeg. En als er één geëindigd was, dan was zij er altijd om hem op te vrolijken. Ze zorgde dan voor ijs en games, in plaats van films. Zo was zij er altijd voor hem. Natuurlijk stond hij ook altijd klaar voor haar. Het deed echter toch veel pijn om te merken dat hij niet geïnteresseerd in haar leek te zijn. Ze was gewoon zijn beste vriendin, volgens haar zag hij haar nooit als meer.

Op de leeftijd van 15 leek haar verliefdheid over te zijn. Ze leerde een andere jongen kennen, eentje die duidelijk in haar geïnteresseerd leek. Het duurde niet lang of ze had een relatie. Hij was niet perfect, verre van zelfs. Hij was enorm snel jaloers en kon er niet tegen dat ze zo goed bevriend was met Aiken. Ze ging minder met hem om. In het begin viel het hem niet zo op, hijzelf had ook een relatie, ergens was Anastacia nog stik jaloers. Zij was een model en ze was er heilig van overtuigd dat als ze mooier was hij haar misschien wel leuk vond. Maar ze had Patrick, en dacht dat ze gelukkig met hem was. Naarmate het langer ging duren ging Aiken steeds meer contact zoeken met Anastacia. Hij begon uiteindelijk zelfs te denken dat hij iets flinks verkeerd had gedaan. Patrick, die dit niet leuk vond, was er steeds meer mee bezig. Hij wou haar bijna verbieden met hem om te gaan en hij dreigde zo nu en dan. Dat hij het uit zou maken, dat hij Aiken in mekaar zou slaan, dat hij haar in mekaar zou slaan. Ze trok het niet meer en besloot het uit te maken. Als resultaat incasseerde ze een paar rake klappen. Daar bleef het dan ook bij. Amper een week later wou hij zijn excuses komen aanbieden, hij zei dat hij gedronken had en daardoor agressiever was geworden. Voordat ze iets kon zeggen of doen had Aiken de deur al dichtgedaan voor Patrick zijn neus.

Ze hoorde allerlei kinderen van haar school praten, er waren blijkbaar rare dingen gebeurd. Mensen waren verdwenen. Meteen was ze naar huis gerend om te kijken of haar ouders er nog waren, toen ze aankwam was ze ingestort. Ze herinnert zich nog dat ze alleen kon huilen en kon aanvoelen dat Aiken weg was. Net op het moment dat ze hem het ergst nodig had.
[b]I can try, but everybody knows the mouse never chases the cat.
Open topics ~:
 


Last edited by Anastacia on Sun Dec 30, 2012 8:57 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Anastacia Katherina Délani Miller   Tue Nov 13, 2012 7:57 am

Hij is helemaal goedgekeurd hoor Char. Je hebt nu toestemming om In Character met Anastacia te posten. c:


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Anastacia Katherina Délani Miller
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: