HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Bende of groep aanvraag

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Bende of groep aanvraag   Tue Sep 25, 2012 2:03 am

Als je in een gebied zit waar alleen kinderen zijn en mensen die ineens gaven ontwikkelen is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er groepjes worden gevormd. Haatgroepen, bendes met vandalen of gewoon mensen die willen dat alles zo goed mogelijk verdeeld wordt: alles eerlijk. Deze mogelijkheid hebben we ook op Survivors. Is jouw karakter wel het leiders type? Heeft hij/zij een doel of wil hij/zij gewoon macht? Dan kan je dus een bende of groep aanvragen.

• Is dit te vergelijken met roedels en clans?
Eigenlijk wel. Het kan een goede groep zijn of een slechte. Het enige verschil met roedels en clans is dat je met bendes en groepen veel meer vrijheid hebt. In ieder geval wel hier in de FAKZ. Aangezien er zoveel verschillende mensen zijn - Freaks, Normalo's, verschillende diersoorten, buitenlanders enzovoorts - heb je veel keuze. Deze groepen en bendes zijn dus niet zomaar ingedeeld op goed, slecht of neutraal.

• Moet mijn groep/bende echt een doel hebben?
Het is niet verplicht, maar je kan er wel op rekenen dat je groep of bende eerder wordt aangenomen wanneer deze een duidelijk doel heeft. Iets zoals het vernietigen van de Freaks. Of in het geval van de freaks, het overheersen van de Normalo's. Een groep voor alleen hond-achtigen is natuurlijk ook mogelijk aangezien iedereen hier in de FAKZ een Shapeshifter is. Wees creatief en bedenk iets. Als je de boeken gelezen hebt, dan weet je dat deze bendes en groepen eigenlijk hetzelfde zijn als de Mensenclub die in het boek voorkomt.

• Wat moet er in mijn aanvraag komen?
Een logo, uitleg over de groep, rangen en eventueel uitleg hiervan, regels en een eventueel gebied. Onder gebied verstaan we een clubhuis of iets dergelijks. Dit mag geen bestaan gebied zijn! Als je bende of groep wordt aangenomen zorgt het team ervoor dat het gebied wat jij hebt bedacht voor jouw bende of groep een bestaand gebied wordt.


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Bende of groep aanvraag
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Bendes en Groepen :: Aanvragen-
Jump to: