HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Austin Monica Moon

Go down 
AuthorMessage
Roxanne
Moderator
avatar

Aantal berichten : 441

Karakter
Leeftijd: 15 Years 'ld
Partner: I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream ‘till the words dry out.
Groep: Nvt

PostSubject: Austin Monica Moon   Sun Nov 18, 2012 5:23 amVolledige naam: Austin Monica Moon
Betekenis Austin: aanbeden, verheven.
Faceclaim: Ross Lynch
Leeftijd: Zestien jaar
Geslacht: Man
Geaardheid: Hetero
Afkomst: Miami
Dier: Labrador RetrieverNice guy
Austin is best spontaan van zichzelf en heeft er ook echt geen problemen mee om tegen vreemden te praten. Hij weet hoe hij zich moet gedragen, maar denkt er niet echt vaak bij na. Zo kan het wel eens voorkomen dat hij iets ongepasts zegt: maar hij biedt hiervoor wel gelijk zijn excuses aan. Hoewel hij soms nogal egoïstisch mag overkomen, stelt hij uiteindelijk wel altijd de behoeftes van anderen voor die van hemzelf. Doet net alsof hij hier ergens moeite mee heeft, maar ergens is dat ook weer niet helemaal waar. Ook helpt hij mensen graag wanneer ze problemen hebben.

Mister Perfect
Is er iets dat Austin niet kan? Hij kan gitaar, drum, piano en eigenlijk ieder instrument wel bespelen. Dit zegt echter niet dat hij er ook echt verstand van heeft, maar hij vindt het gewoon leuk om met ze te experimenteren en leert zo gaande weg hoe ze in elkaar zitten en werken. Daarbij is hij ook nog eens geprezen met een mooie zangstem en kent hij enkele danspasjes. Hoewel… Definieer enkele, want het ligt eraan: sommigen zullen het veel vinden, anderen weinig.

One of a kind
Een vrij apart en uniek individu, zo zouden mensen Austin kunnen omschrijven. Hij is soms nogal vreemd in zijn doen en laten, heeft zo ook een grote liefde voor pants sundae – een sundae op zijn broek. Ook zijn zijn handelingen soms nogal vreemd eveneens als zijn ideeën. Het ergste is dat hij soms ook werkelijk denkt dat zijn meest onnozele plannen zullen werken. Daarbij is hij ook nog eens heerlijk naïef en zijn woordkeuze is soms ook een tikje aan de aparte kant, maar wat doe je eraan?

Scaredy-cat
Iedereen heeft angsten en Austin dus ook. Zijn grootste angst blijft nog wel die voor paraplu’s, hij is zelfs bang voor die kleintjes die je soms bij je drankje krijgt. De reden hiervoor ligt ergens in zijn jeugd, toen hij nog jonger was, maar daar zoemen we nu niet op in: want er is meer. Austin het soort persoon die er niet van houdt om alleen te zijn. Wanneer hij alleen is op onbekend terrein zal hij weldegelijk bang zijn; maar achteraf zal hij het ontkennen. Gewoon omdat hij zo in elkaar zit.

Subtle and shy
Flirten is geen enkel probleem, maar een meisje echt uitvragen is en blijft een moeilijk iets voor Austin. Hij doet het ook gewoon niet, is meer het type dat probeert de hint over te geven. Zo is hij extra aardig tegenover de persoon waar hij op het moment een oogje op heeft, geeft deze meer aandacht dan normaal en stelt zich ook op als een echte gentlemen. Ook zal het wel eens voorkomen dat hij gewoon de hand van deze persoon zonder enige goede reden vastpakt en doet alsof het de normaalste zaak is van de wereld. Hij is dus wel een verlegen persoon, op zijn manier.Mens
Austin heeft van zichzelf dirty blond haar, wat inhoudt dat zijn haarkleur een kruising is tussen blond en bruin. Het is een donkere variant van de kleur blond met bruine tinten erin. Echter verft hij zijn haar gewoon blond, lichter dus, omdat hij dat persoonlijk mooier vindt. Zijn ogen zijn bruin, niet zo donker dat je van een korte afstand zijn pupil niet meer kan onderscheiden van zijn iris: maar gewoon. Wat ook typerend is voor de jongen zijn de kuiltjes in zijn wangen die verschijnen wanneer hij lacht. Velen omschrijven het als schattig, maar hij trekt zich er zelf niet echt veel van aan.
Veel bijzonders is er niet aan Austin zijn bouw. Hij heeft een normale lengte voor een jongen van zijn leeftijd, 174 centimeter. Nee, hij is geen macho, maar ook geen slungel of mollig. Gewoon normaal. Hoewel hij zichzelf wel ziet als een macho en soms laat hij dat ook wel eens blijken.

Dier
Austin is een Labrador Retriever en daar is een goede reden voor: deze honden zijn ook niet perfect blond gekleurd, zoals een Golden Retriever. Echter is zijn tint zelfs een beetje aan de donkere kant voor menig Labradors, zij het zo dat dat komt door zijn natuurlijke haarkleur. Zijn ogen hebben dezelfde bruine kleur als in zijn menselijke vorm.
Austins bouw als Labrador is mooi en slank. Zijn schoft reikt zo ongeveer tot 55,5 centimeter, wat een vrij normale hoogte is voor een Labrador. Gewoon je doorsnee hond eigenlijk.Een vrij speciaal leven heeft Austin niet echt gehad. Wel had hij zoals iedere kind grootse dromen en hoewel ouders dit normaal altijd aan zouden moedigen: deed zijn vader dit niet. Deze zei simpel weg dat de kans één op een biljoen was dat hij bekend zou worden, het echt zou maken in de muziek industrie – want daar lag Austin zijn grootse passie. Al vanaf kleins af aan vond hij het altijd fijn om te spelen op instrumenten, kon er ook gewoon niet vanaf blijven.
Na het horen van die woorden van zijn vader was hij erop gebrand om deze zijn ongelijk te bewijzen, zou laten zien dat hij wel degelijk een artiest kon worden. Met hulp van zijn beste vriend, Dez, begon hij een muziekvideo te maken. De meeste mensen werden dezer dagen toch bekend via het internet, dus was dit zijn grootste kans op succes. Echter was er één klein probleempje: je werd pas echt bekend als je kwam aanzetten met een goed en pakkend eigen geschreven lied, maar Austin faalde nogal erg in het schrijven van een eigen lied.

Alles nam pas een grote wending wanneer Dez en hij wat materiaal aan het verzamelen waren in een muziekwinkel. Die instrumenten mocht je toch vast wel eventjes uittesten? En met die gedachte kwamen ze de winkel ook in, Austin die deed wat hij het liefste deed: experimenten met instrumenten. En Dez die alles opnam voor mogelijk video materiaal. Helaas werden ze onderbroken, werd er hun verteld dat dit dus niet mocht. En door wie dan wel? Een meisje - Ally, die daar scheen te werken. Hij had instrumenten nodig, maar geen geld en zij gaf hem dus niets mee. Jammer genoeg voor Ally, wist Austin niet wat opgeven betekend.
Zonder weer eens na te denken liep hij gewoon de trap op in de winkel en kwam zo uiteindelijk ook in haar… Oefenruimte terecht, net op tijd om haar te horen zingen. Als je mensen verrast schrikken ze soms ook wel eens en die schrikreactie kreeg hij ook: maar ging er niet op in, was enkel gefocust op dat lied van haar. Zei dat het “catchy” moest zijn. Ally vond hem maar irritant en had het liefst dat hij gewoon wegging, zorgde hier ook voor door hem uit de kamer te duwen.
Opnieuw zonder verder na te denken maakte hij een muziekvideo, samen met Dez, en gebruikte daarbij het liedje van Ally. Deze video kwam uiteindelijk ook terecht op het internet en voor hij het doorhad was het al twee miljoen keer bekeken. Stap één leek te zijn geslaagd: een internet sensatie worden. Daarna zou alles vrijwel vanzelf gaan – maar, er was nog een hobbeltje op de weg. De eigenlijke eigenares van het lied.
Ze kwam hem opzoeken, boos over het feit dat hij haar liedje had gestolen: echter beweerde Austin dat hij zich daar he-le-maal niks meer van kon herinneren, maar het wel logisch leek gezien het feit dat hij zelf nog nooit een fatsoenlijk lied had geschreven. Echter weigerde Austin om haar credit te geven, gezien het feit dat dat ervoor kon zorgen dat hij gelijk al zijn pas verkregen fame zou verliezen.

Ooit zou hij wel weer een nieuw lied nodig moeten hebben en die ooit kwam ook sneller dan verwacht. Over ongeveer twee dagen, nadat hij op een show was geweest en daar de volgende dag weer moest verschijnen met een nieuw origineel lied. Niet-wetende wat hij moest doen ging hij naar Ally, smeekte haar zowat om hulp, maar ze weigerde. Hij had haar lied gestolen en weigerde haar credit te geven, dus het was wel begrijpelijk dat ze boos was.
Zelfs nadat hij zijn excuses had aangeboden weigerde ze alsnog, realiseerde zich toen dat zijn vader misschien toch gelijk had. Zei dit ook hardop. Wat bleek nou? Ally haar vader dacht er precies hetzelfde over als die van Austin, wat de nodige sympathie opwekte. Genoeg sympathie om ervoor te zorgen dat ze hem toch hielp. Alleen was er alweer een probleem: al de liedjes die Ally in haar boek had staan waren nogal… Deprimerend en het meisje dacht werkelijk overal negatief over. Dus was het tijd om haar gedachtes wat op te leuken, met behulp van Dez en Trish – Ally haar beste vriendin. Hierna kwamen de uren waarin het lied gemaakt moest worden en begon het nachtbraken.
Austin besloot om Ally mee te nemen naar de show, want zonder haar zou hij er niet eens opkomen. Gaf haar uiteindelijk ook credit voor beiden liedjes.
Uiteindelijk besloten ze beiden om partners te worden: hij hield ervan om op te treden en Ally had hele erge plankenkoorts maar kon geweldige liedjes schrijven, het perfecte duo dus. Trish bood aan om zijn manager te worden en Dez was en bleef gewoon zijn director. Cameraman. Iets in die trans.

Ze kwamen naar Perdido Beach omdat Trish Austin daar had geboekt voor een concert, echter is dit concert er nooit gekomen: de FAKZ brak uit voordat het plaats vond. Het duurde ook niet lang of de vier werden van elkaar gescheiden. Austin werd een soort van verblind… Verblind door het feit dat hij nu alles kon doen wat hij wilde, zoals zoveel pancakes eten als hij maar wilde – en hij hield nogal erg veel van pancakes.
Pas toen de realisatie kwam dat hij op een gegeven moment alleen was kon hij weer normaal nadenken. Hij was alleen. De rest was weg. Hij wilde niet alleen zijn, kon daar niet tegen. Wanhopig is hij opzoek naar zijn vrienden, hoopt dat ze eigenlijk nog leven – want er is ook niet veel voor nodig om ervoor te zorgen dat hij gekke ideeën krijgt.
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Austin Monica Moon   Fri Nov 23, 2012 7:56 am

Wow, echt heel awesome Noor ;3 hij is helemaal geaccepteerd! Je krijgt hier 19 Berto's voor en je hebt nu toestemming IC te posten ;DOnce more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...