HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Forbidden Kingdom.

Go down 
AuthorMessage
Darren

avatar

Aantal berichten : 337

Karakter
Leeftijd: 17 Years.
Partner: Love is like god, it doesn't exist.
Groep: Nvt

PostSubject: Forbidden Kingdom.   Thu Nov 22, 2012 3:59 am

Zoveel sterren bij elkaar, alsof hij zweefde in het universum. Darren kon hier wel uren naar blijven kijken, verdwaald in een wereld onbekend voor deze. De jongen lag op een steen, liggend op zijn rug, zijn handen als kussen achter zijn hoofd. De nacht was koel en verfrissend, beter dan dat het hier overdag was geweest. Darren kauwde op de binnenkant van zijn lip nadenkend over wat er de komende dagen wel allemaal niet gebeurd was. Niet veel, realiseerde hij zich eigenlijk. Enkel dat zijn ex, compleet zijn leven heeft verandert met de komst van een kleintje. Darren wist niet zo goed wat hij moest doen, het vader zijn was niks voor hem, maar hij kon haar toch niet achterlaten met een nalatenschap van hem? Dat kon hij haar niet aandoen, daar was hij te goed voor. Darren plaatse haalde zijn handen onder zijn hoofd weg en plaatste die op de grond naast zijn lichaam, waarna hij soepel overeind kwam. Vervolgens was er een zwak licht zichtbaar, een licht dat zich verspreidde om Darren. En na zo’n paar secondes, stond er in plaats van een jongen een King Cheetah. Anders dan een normale Cheetah, zijn zwarte stippen geblend, en zijn vacht dikkerder evenals dat er een zwarte aalstreep zichtbaar was op zijn rug. De middelgrote kat sprong lenig van de rots, en liep op zijn grootste gemak verder zijn weg naar beneden. Zo volgde hij een pad over een openvlakte, enkel wat kleine bomen en stenen die in de nacht niets meer dan schaduwen vormde. Geruisloos en onzichtbaar liep Darren over de vlakte van de woestijn, een spoor van poot afdrukken achterlatend in het zachte zand.Dit was perfect terrein om te racen, de snelheid de overhand te laten nemen. Maar Darren had geen zin om te rennen, hij wou enkel nadenken en luisteren naar de stilte van de nacht. Zijn staart hing laag boven de grond, net niet de grond aanrakend. Zijn kop volgde de lengte van zijn rug, en zorgde voor een rechte streep. Zijn spieren bolde op onder zijn vacht terwijl hij stap voor stap zijn weg verder baande in de woestijn. Geen doel voor ogen, helemaal alleen. Hopend een gat te vinden in de auro die zich om Perdido heen baande. Hopend dat alles dan anders zou worden. Voor nu stilte en rust. Darren slaakte een zucht en verdween de nacht in.

Inspiration soundtrack;

-Judith
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Forbidden Kingdom.   Thu Nov 22, 2012 8:08 am

Women, money, and a good time…

Met zijn ogen gesloten nam hij een klein trekje van zijn peuk, gerold met wied. Ja, zo op zijn tijd was dat wel weer eens lekker. Hij wilde het ook weer niet te vaak roken, want dan begon het saai te worden. Toen hij zijn ogen weer opende was er nog niets veranderd, met de herhaling op nog, want binnen de kortste keren was hij zo stoned als een garnaal. Het stilde ook een beetje de honger, de honger die elke dag even langs kwam, om te kijken hoe het met je ging. Alsof hij kwam zeggen ‘hé heb je me niet gemist vandaag?’ zodat hij elke dag langs kon komen.
In een rustige beweging bracht hij zijn handen door zijn haren, waar zou hij nu eens naartoe gaan? Stiekem wilde hij gewoon naar Perrie, maar hij dacht dat hij haar de komende dagen beter wat ruimte kon geven. Ja, dat leek hem beter. Dus dat viel al af. Een beetje gaan skaten misschien? Zo in de schemer van de avond, nee, ook geen goed plan. Hij moest maar gewoon gaan lopen, op zijn globe’s, om dan te zien waar hij uit zou komen. Hellyeah. Gelukkig had hij dit keer wel een shirt aan, of eerder een luchtig zwart hemd. Maargoed, het was iets, iniedergeval niet shirtless.

Het was al wel een uur later, nadat hij achter coates richting de woestijn was gaan lopen, waarom? Geen idee, het sprong zo maar in zijn hoofd dat hij daar wel kon chillen, met roze teddyberen. Als die al bestonden. Vast toch? Want elke vogel die hij sinds zijn peuk gezien had zag eruit als een minidraak ofzo. Ook roze trouwens. Alles was roze, of nouja, zo ongeveer alles. Hij niet, zijn kleren niet, zijn schoenen niet. En alles een meter om hem heen ook niet. Het was ondertussen al nacht, maar door de sterrenhemel en de maan, die nooit waren omhuld door wolken. Want er waren geen wolken. Lichtte alles een klein beetje op.
En ook het roze beest dat zo ongeveer twintig meter voor hem verscheen, zo maar uit het niets. Huh? Dat beest kon toveren ofzo, weird ding. Toen Kid drie keer knipperde begon het te vervormen in een monster ofzo, het was vast zijn verbeelding, maar toch, scary. Fuck man, hij wilde niet opgegeten worden, of iets wat daar op leek, ook niet dood. Wacht… als je opgegeten werd ging je ook dood. Maargoed, hij was nog veel te jong. Wat kon hij doen? Dat ding bang maken misschien? Ja, dat zou hij doen, “Hey fucker!” Hij richtte zich nu duidelijk tot het, wat er voor andere uitzag als een cheetah, monster. “Kom dan!” Schreeuwde hij zo luid als hij kon. Fuck? Wat deed hij? Dat ding was vast duizend keer sneller dan hem. In een ruk draaide hij zich om en begon te rennen, gewoon te rennen. In de hoop dat hij niet binnen nu en een paar seconden kaken in zijn nek voelde. Want hij moest naar Perrie. Nu.

»sawhry super flut -,-
Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...