HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Poef overlever

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Poef overlever   Tue Sep 25, 2012 2:34 am

Poef overlevers
Darren

Alle kinderen in Perdido Beach zijn onder de 17 jaar omdat de mensen boven de 17 jaar zijn "gepoeft". Dit betekent dat ze gewoon in rook opgingen en verdwenen. Geen flits, geen geluid: gewoon weg. Al snel werden er weer opnieuw kinderen 17 die precies op hun 17e verjaardag ook ineens weg waren. Niemand die nog wat van ze vernam. Dit ging een tijdje door, totdat er een slimmerik 17 werd en ineens niet poefte. Hij legde uit wat er zou gaan gebeuren en wat je moest doen om de poef weerstand te bieden. De tijd om je heen zou stil komen te staan terwijl bij jou als enige het tijd ruimte continuüm nog gewoon hetzelfde was. De persoon die je het liefste wilde zien zou voor je ogen verschijnen, zeggen dat je mee moest komen. Wanneer je weigerde zou de persoon in een soort monster veranderen en je nogmaals zeggen dat je mee moest. Het wezen kon niet meer dan drie keer vragen, want dan vervaagde het. De tijd leek weer verder te gaan en niemand wist wat er gebeurd was, behalve dan de persoon die gepoeft zou moeten worden. Zou het de duivel zijn geweest?
Een poef overlever is dus een persoon die weerstand heeft weten te bieden aan de poef en ouder is dan 17 jaar. Maar pas op! Je persoon kan niet ouder zijn dan 17 jaar en 7 maanden omdat de FAKZ pas 7 maanden oud is. Om te kijken hoe oud de FAKZ is kun je op het portal kijken onder het tabblad COUNT.

Ben jij er in geïnteresseerd om je karakter een Poef overlever te laten zijn? Pb dan onderstaande lijstje naar Austin, Kid of Perrie. Het team zal je aanvraag dan bekijken en er over spreken. We zullen dit zo snel mogelijk doen, maar het kan altijd eventjes duren. We zullen je pb'en als we er uit zijn of je aanvraag is geaccepteerd of niet. Hoe creatiever je personage en aanvraag, des te meer kans dat hij aangenomen wordt! Als er voor ons gevoel genoeg Coates leerlingen zijn zal deze slot helaas worden dichtgegooid.
Het lijstje hoeft niet heel erg uitgebreid ingevuld te worden. Dingen in steek woorden is meer dan genoeg. Bij het uiterlijk van je karakter voldoet een foto van je karakter ook.
Wanneer je bijvoorbeeld een raadslid en freak wilt aanvragen voor één personage kunt u dit gewoon in één aanvraag neerzetten. We zullen het dan tegelijkertijd bekijken.

Code:

[b]Deze aanvraag betreft:[/b] *wat je gaat aanvragen*

[b][u]Over jezelf[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Tijd dat je rpg't:[/b]
[b]Voorbeeld post:[/b] *Dit mag een postje zijn die je al eerder hebt gemaakt of een geheel nieuwe. Gelieve in een spoiler te plaatsen of anders een link naar het topic*
[b]Reden dat je dit wilt:[/b]
[b]Beloof je actief te blijven:[/b]

[b][u]Je karakter[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Afkomst:[/b]
[b]Dier:[/b]
[b]Gave:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*
[b]Aantal Streepjes:[/b] *alleen wanneer er een freak wordt aangevraagd*

[b]Faceclaim:[/b]
[b]Haarkleur:[/b]
[b]Haarstijl:[/b]
[b]Oogkleur:[/b]
[b]Lengte:[/b]
[b]Gewicht:[/b]
[b]Lichaamsbouw:[/b]
[b]Kledingstijl:[/b]
[b]Littekens:[/b]
[b]Tattoo's:[/b]

[b]Moeder:[/b]
[b]Vader:[/b]
[b]Broertje(s):[/b]
[b]Zusje(s):[/b]
[b]Andere contacten/familieleden:[/b]

[b]Karakter:[/b]

[b]Geschiedenis:[/b]


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Poef overlever
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Slots-
Jump to: