HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Akira Inugami

Go down 
AuthorMessage
Akira

avatar

Aantal berichten : 83

Karakter
Leeftijd: 18 years
Partner: If she dares to come closer
Groep: Nvt

PostSubject: Akira Inugami   Mon Dec 10, 2012 8:16 am

Naam: Akira Inugami
Leeftijd: 16 jaar 18 jaar
Geslacht: mannelijk
Afkomst: Kyoto (Japan)
Verjaardag: 04/07/1996
Taal: Japans en Engels
Dier: Cheetah
Geaardheid: Hetero
Familie:
Ouders: Lia (gestorven) en Kirran (gestorven)
Broers/zussen: ~
Relatie: Single

Uiterlijk mens
Akira is voor een Aziaat lang (1.82m) en is lichtelijk gespierd. Zijn ogen hebben een donker groene kleur, zijn haren liggen meestal wild en zijn zwart. Zijn huid is licht bruin getint en heeft geen extreme spleetogen. Meestal komt hij buiten in een losse jeans broek, een hemd met een vestje eroverheen. Zijn muziek is nooit ver weg, een koptelefoon rond zijn nek of op zijn oren is zo goed als een deel van zijn uiterlijk.
Op zijn linker enkel heeft hij een tattoo staan. Er staat een Yin & Yang afgebeeld met een tribal zon errond. Het staat voor het evenwicht in de natuur en de zonnegodin Amaterasu (Japans geloof Shintoïsme).

Uiterlijk cheeta
Als cheetah is hij puur op snelheid gebouwd. Aan kracht heeft hij niet veel als hij wilt vluchten en dat moet hij wel vaker (zie geschiedenis). Zijn vacht is kort en verzorgd. Het rost achtige kleur overheerst met enkele zwarte vlekken. Hij heeft in dierengedaante dezelfde ogen als mens, donker groen.

Karakter:

Opvliegend; Akira is snel op zijn tenen getrapt. Veel geduld heeft hij niet waardoor hij vaak agressief over kan komen. Vooral als men gaat vergelijken met een Chinees of Koreaan kan hij vinnig uit de hoek komen. Als je leven je lief is, zeg nooit tegen hem dat hij een spleetoog is.

Sluw; hij kan dingen naar zijn hand zetten en voordat je het weet is je geld weg. Als kind was hij opgegroeid in de groezelige straten van Kyoto waar hij heeft leren overleven. Hij gaat alle mogelijk wegen gebruiken om achter iets te komen of iets te pakken te krijgen.

Jager; zelfs als mens heeft hij het jagers gevoel. Of dat nu op kleine dieren is of op geld. Jagen op het vrouwelijke geslacht interesseert hem (nog) niet. Daardoor heeft hij ook een machtsgevoel, omdat hij de jager is en een ander het prooi. Hij kan wel tegen zijn verlies maar toch wint hij liever alles.

Emotioneel; niemand weet het, omdat niemand het volgens hem waard is. Maar als hij ooit een vriend of vriendin heeft, die veel voor hem betekend, dan zou hij een heel andere persoon zijn.

Lach graag; ondanks zijn ietwat duistere overkomen houdt Akira heel erg van lachen. Soms met dingen die eigenlijk niet grappig horen te zijn. Maar een glimlach is nooit ver weg bij deze jongen.

Geschiedenis:

Op de vierde juli van ’96 werd de jongen Akira geboren in de achterbuurt van Kyoto, Japan. Zijn ouders waren arm en leefden in een krot ergens achter een casino. Zijn moeder was op het moment van zijn geboorte al ernstig ziek. Zonder dat iemand er weet van had, had ze kanker. Het enige dat Akira van zijn moeder kon herinneren was haar warme stem haar groene ogen. Ze had lang rood achtig haar en leek altijd te glimlachen, zelfs wanneer de dood in haar ogen scheen. Akira’s vader hield van zijn vrouw en kind. Ze hadden feitelijk nooit kinderen willen hebben omdat ze wisten dat ze nooit voor hen zouden kunnen zorgen. Maar geld voor een voorbehoedsmiddel hadden ze niet. Alles wat er te rapen viel van geld ging naar eten.

Twee jaar na Akira zijn geboorte stierf zijn moeder en kwamen hij en zijn vader in een diepe dal terecht. Omdat bedelen nooit gewerkt had zocht zijn vader naar een andere manier, een illegale manier. Hij leerde Akira om te stelen, wat niet moeilijk was als klein kind. De jongen was sluw en leerde snel. Volwassenen waren onder de indruk en hadden medelijden met zo’n klein, arm kindje. En wanneer ze even niet opletten stal hij hun geld. Het ging hem niet altijd zo goed af. Daardoor leerde hij te vluchten. Of dat nu via de drukke straten was in Kyoto of over de daken van de stad, hij leerde het wel. Met het geld dat de jongen stal kocht zijn vader drugs plantjes en begon zijn eigen plantage. Akira en zijn vader waren echter tegen drugs en maakten er zelf geen gebruik van. Maar dit was eenmaal de meest winstgevende handel in de achterbuurten van Kyoto.
Toen Akira zijn zesde levensjaar had bereikt ging het eens goed mis bij een handel van hun drugs. De mannen die wilden kopen waren niet bepaald zachtaardig. Ze zochten ruzie, Akira werd bang en zijn vader agressief. Voor hij het goed en wil wist werd zijn vader neergestoken. Met zijn vader, stervend in zijn armen, nam Akira afscheid van zijn toenmalig ‘rustig’ leventje.

Tot zijn veertiende bleef Akira in Kyoto. Hij bleef geld stelen en drugs verkopen zoals zijn vader alleen efficiënter. Hij had zijn trucjes en handelswegen gevonden. Ondertussen was hij bekend onder de bevolking. Als held bij diegenen die drugs nodig hadden. Of als een parasiet die snel uitgeroeid moest worden. Eenmaal in het illegale straatje geraak je er niet snel meer uit. Al gauw deed hij ook aan vandalisme door graffiti te kopen. Hij ontdekte een ander talent dan bedriegen, creativiteit. Eerst uitte hij zich in spuitbussen op muren, gebouwen, bruggen, treinen en politie wagens. Later kocht hij een gitaar en leerde op zijn eigen gitaar spelen.

Met iets nieuws in zijn leven vertrok hij naar Amerika om opnieuw te beginnen. Hij verdiende zijn geld als straat artist, ging naar beurzen waar jongeren hun kunsten konden laten zien en schreef zich zelfs in voor parcour running. Hij zou bijna vijftien worden en even voelde het aan voor de jongen dat zijn vijftiende verjaardag een nieuwe leeftijd en een nieuwe start zou worden. Met een glimlach en zijn gitaar ging hij naar Perdido Beach. Maar toen brak FAKZ uit. Algauw ontdekte hij zijn nieuwe kracht, een snellere kracht. Het geld lag plots weer voor het grijpen en zijn leven verviel weer in het oude. Als hij de keuze kreeg om terug te keren, dan zou hij het niet doen. Dit was het beste dat hem ooit was overkomen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De jongen had zijn thuis gevonden, de FAKZ was geweldig voor een jongen als Akira. Hij had al lang zijn keuze gemaakt om te blijven binnen de koepel. Met zijn achttien jaar was hij één van de oudste overlevende. Zelfs in deze nieuwe wereld bleef hij een eenzaat. Werkte voor zichzelf, vocht voor zichzelf. Maar zelfs dat was niet genoeg. Uiteindelijk zaten ze achter hem vanwege zijn criminele daden. Het was dan dat hij zijn kracht ontdekte. Overlevende en een freak. Voor nu had hij zich terug getrokken. De mensen van Perdido Beach lieten hem met rust, voorlopig.
Last edited by Akira on Sun Jul 06, 2014 12:42 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Akira Inugami   Tue Dec 11, 2012 2:46 am

Sugoi, helemaal geaccepteerd hoor <3 Wat gaaf dat hij Shintoïstisch is. Have fun in de rpg!


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Akira Inugami
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: