HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Tobias James Eaton >> Aslan

Go down 
AuthorMessage
Tobias

avatar

Aantal berichten : 29

Karakter
Leeftijd: 16 years and 7 months
Partner: -
Groep:

PostSubject: Tobias James Eaton >> Aslan   Tue Jan 15, 2013 7:02 am

HUMAN

Achternaam >> Eaton
Voornaam >> Tobias
Tweede naam >> James
Volledige naam >> Tobias James Eaton

Leeftijd >> 16
Geslacht >> Mannelijk
Geaardheid >> Heteroseksueel
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Lengte >> 1.88
Lichaamsbouw >> Hij si lang en gespierd, maar niet opgepomtp.
Haarkleur >> Donkerblond
Haarstijl >> Warrig op een leuke manier.
Oogkleur >> Blauw
Kledingstijl >> Vrij casual, meestal een spijkerbroek en een T-shirt of hemd.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Asociaal >> De term ‘Asociaal’ is wellicht een beetje te hard uitgedrukt, maar mensen kunnen die indruk wel krijgen als ze Tobias zien. Hij houdt zich afwezig van dingen waarbij andere mensen betrokken zijn en ontwijkt mensen ook zo veel mogelijk. Het is niet dat hij geen mensen wil ontmoeten, maar eerder dat hij het niet durft.

Bang >> Tobias is niet bepaald het dappere type. Hij zal niet snel voor iemand anders opkomen, omdat hij het voor zichzelf al niet kon. Hij ziet er in mensenvorm vaak nogal hulpeloos uit.

Onderdanig >> Hij doet heel snel wat mensen hem zeggen om te doen. Een leider type is hij helemaal niet en als hij ergens aansluiting vind zal hij zijn eigen meningen voor zich houden. Alles om binnen de groep te blijven. Hij heeft het idee dat er hierdoor minder gevaar is om gepest te worden.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

De tweede van September, om drie uur ’s nachts klonk het gehuil van een kindje, de moeder lachte terwijl er tranen van geluk over haar wangen liepen. Alles was perfect verlopen en nu had het gelukkige koppel een kindje. Tobias, dat was zijn naam. Tobias James Eaton. De jongen groeide goed op, met een vader die een goede baan had en een geweldige moeder kon het ook niet anders. Alles verliep perfect tot op zijn vijfde. Zijn vader verliet zijn vrouw voor iemand anders. Zijn moeder ging met hem ergens anders wonen en ze zocht een baantje. Zo konden ze rondkomen, maar het leventje wat ze hiervoor hadden was niet meer. Naarmate Tobias ouder werd, ging het slechter en slechter. Toen hij tien was begon het pesten. Hij was een makkelijk doelwit geworden en mensen wisten van zijn vader. Ze beledigden Tobias door middel van zijn vader. Het werd nog erger toen zijn moeder drie jaar later bezweek onder het harde werken. Ze reageerde haar frustratie in woorden af op haar zoon en bleef hem ervan beschuldigen dat haar man weg was. Het gepest was erg geworden, serieus erg. Het bleef niet bij woorden, maar er waren ook daden. Eerst waren het kleine dingen, aan zijn haar trekken, zijn boeken verstoppen, die soorten dingen. Maar toen ze er meer en meer plezier in kregen –ze hielden blijkbaar van de macht die ze over Tobias hadden- wouden ze dingen zoals geld en zo, had hij het niet dan werd hij opgewacht en veranderde de situatie in een handgemeen. De leerkrachten merkten het, maar deden er niks aan. Het heeft hem gevormd tot wie hij nu is. Ook thuis bleven er problemen. Zijn moeder had hulp nodig, ze moest er met iemand over kunnen praten, maar ze had alleen nog haar zoon. En als die twee praatten eindigde het toch altijd in gescheld.
Het begin van de FAKZ was misschien wel het beste voor hem. Hij had een nieuwe kracht ontdekt waarbij hij zich dapperder voelde. Hij voelde zich machtiger, niemand kon hem nog kleineren. In zijn dierenvorm voelde hij zich de baas, en niet de volger. Hij was een leeuw, voelde zich als een koning.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ANIMAL FORM
Naam >> Aslan
Soort >> Leeuw

Oogkleur >> Goudbruin
Kleur vacht >> Zandbruin
Bouw >> Groot en sterk gebouwd. Hij heeft ook een sterke uitstraling.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dapper >> In tegenstelling tot als mens, is hij als leeuw dapper. Hij zal niet aarzelen om voor zichzelf of iemand anders op te komen en durft mensen makkelijker onder ogen te komen.

Leidend >> Met zijn sterke uiterlijk en zijn nog sterkere brul in leeuwenvorm is hij niet bang om de leiding te nemen. Hij is niet onderdanig omdat hij bang is en staat stevig op zijn eigen poten.

“When Aslan Bears his teeth winter meets its death. When he shakes his mane, we shall have spring again.”"If you'd be any braver, you'd be a lioness."
Back to top Go down
View user profile
Roxanne
Moderator
avatar

Aantal berichten : 441

Karakter
Leeftijd: 15 Years 'ld
Partner: I wanna sing, I wanna shout, I wanna scream ‘till the words dry out.
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Tobias James Eaton >> Aslan   Sun Mar 31, 2013 4:20 am

Bij deze zet ik er een stempel met het woord Approval op en mag je dus in het IC gedeelte posten c:
Huzzay ~
Back to top Go down
View user profile
 
Tobias James Eaton >> Aslan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: