HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Risa Isa Fox

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Risa Isa Fox   Sun Mar 31, 2013 12:43 pm


Volledige naam: Risa Isa Fox
Voornaam: Risa
Tweede naam: Isa
Achternaam: Fox



Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 6 Mei
Geaardheid: bisexueel

Dier: Vos
Gave: psychokinese

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Haarkleur: Van origine bruin, maar blond geverfd
Haarstijl: Lang en stijl, met een pony volledig over het hoofd gezwiept. Zogenaamd "scene" haar
Oogkleur: Bruin
Lengte: 1.70
Lichaamsbouw: Slank en vrij klein en ielig gebouwd, wel een normale lengte
Kledingstijl: Wederom de zogenaamde "scene" stijl

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Stoer: Het feit dat Risa zich niet zo snel laat kennen, altijd sterk wil overkomen is zeer zeker "stoer" te noemen. Ze zal niet snel bang overkomen, maar ook het laten zien van medelijden of angst zal niet vaak gebeuren. In feite is haar stoere gedrag gewoon een masker.

Alternatief: Het enige echte wat ze nooit en te nimmer zou willen is één van de vele zijn, een schaap in de kudde. Daarom heeft ze er voor gekozen zichzelf te zijn, anders. Apart. Sommige mensen veroordelen haar voor dat feit, maar Risa houdt haar hoofd hoog en trekt zich er niets van aan.

Depressief: Je zou het niet snel denken van Risa, maar ze is depressief. Al voordat de FAKZ bestond kampte ze met zelfmoord neigingen en deed ze zichzelf pijn. Dit is alleen maar verergerd sinds de FAKZ bestaat en er dus ook geen psycholoog meer is om haar te helpen.

Leider: Risa is het leider type, het persoon wat graag het heft in handen neemt. De zogenaamde baas speler. Vroeger werd ze dat ook vaak genoeg genoemd, bazig.

Zorgzaam: "fuck fuck fuck, nee serieus? Bro.. Ik wou dat ik iets voor je kon doen." Dat zou Isa vrijwel meteen zeggen wanneer er iets aan de hand was met een persoon. Ze wil helpen, maar weet niet hoe. Ze zal dan ook altijd op haar eigen manier haar best doen om die persoon te helpen, wat haar een zorgzaam meisje maakt.

Kawaii: Als er iets is waar Risa echt aan VERSLAAFD is, zijn het super schattige Japanse (of niet Japanse) dingen. Ze is dus ook een onwijs Vocaloid fan, houdt van Jrock en Jpop en Japanse fashion. Ook kijkt ze graag anime en vond ze cosplay voor de tijd van de FAKZ helemaal geweldig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Een ongeluk veroorzaakt door twee tieners die duidelijk van het leven genoten. Dat is het onstaan van Risa Fox. Nooit gewild, nooit gewenst. De 17 jarige moeder Catherin Haul en vader Byron Fox waren beide niet bepaald blij toen het nieuws uitkwam. Byron Fox was met zijn 20 jaar een populaire zanger bij het jonge publiek, hij stal hun harten met zijn looks. Op die manier had hij ook het hart van de 17 jarige Catherin veroverd en had hij haar zonder enige bescherming en in een dronken bui het hof gemaakt. De media zat er vrijwel meteen bovenop, want ja, de redelijk beroemde tiener ster had een 17 jarige fan zwanger gemaakt. De twee hadden dan ook geen relatie, maar ze besloten die toch te beginnen voor het kind. Zo werd Risa geboren. Ondanks dat Catherin en Byron een relatie probeerde te hebben, scheidden te twee al snel. Risa trok bij haar vader in, haar moeder verdween uit het zicht. Het jonge meisje groeide op bij haar vader, wie een beroemde man was. Zeer geliefd en populair. Leuk en aardig natuurlijk allemaal, aan geld was geen gebrek. Ze woonde in een gigantisch huis met zwembad en al. Maar het bijkomende feit was dat Byron nooit thuis was en Risa altijd alleen was. Ze was slecht in het maken van vriendjes en vriendinnetjes. Op een dag toen haar vader wonder bij wonder thuis was, gingen ze samen naar een dierentuin. Het meisje was toendertijd 8 jaar oud, was nog nooit in een dierentuin geweest. Het was een kleine dierentuin met vrijwel alleen maar kleine dieren, waaronder vossen. Door dat ene bezoek werd Risa zo geobsedeerd met die beestjes. Het ging van kwaad tot erger. Eerst was het alleen informatie opzoeken, spreekbeurten over ze geven op school. Maar dat veranderde langzamerhand. Ze begon nep vossen staarten te dragen, vossen oren, kleding met vossen erop. Op haar 13e kwam ze op een website waar je al rpg'ende het leven van een vos kon beleven. Het begon een obsessie te worden, haar leven begon zich achter de computer af te spelen. Ze begon langzamerhand paniek aanvallen te ontwikkelend en durfde niet meer met mensen om te gaan. Er werd ook de diagnose gesteld dat ze depressief was en ze begon zichzelf te snijden. Dit kwam vooral door het feit dat ze toch al geen vrienden had en er nooit iemand voor haar was. Het feit dat ze haar hele leven op het internet was gaan leven was ook al niet echt een goed idee. De media was ervan op de hoogte, en een enkele keer was ze in het nieuws verschenen door het feit dat ze een toespraak moest houden tegenover honderden mensen en flauw viel. Haar vader was inmiddels al niet meer zo beroemd en bekend, maar ze bleef het kind van natuurlijk. Ze ging al lange tijd naar verschillende psychologen, maar niets hielp. Toen werd de beslissing gemaakt dat ze maar naar haar oud tante moest gaan, ergens in het zogenaamde stadje Perdido Beach. Nog maar twee dagen na haar aankomst gebeurde het, alle volwassen verdwenen en Risa stond er ineens alleen voor, in een plaats waar ze niets of niemand kende.





Last edited by Risa on Sun Mar 31, 2013 12:56 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Risa Isa Fox   Sun Mar 31, 2013 12:45 pm

Imma accepted *patpat*


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Risa Isa Fox
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: In Character :: Karakter Voorstel :: Accepted Characters-
Jump to: