HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 //Eddison Delale

Go down 
AuthorMessage
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: //Eddison Delale   Tue Sep 25, 2012 7:17 am


Eerste Naam: Eddison
Betekenis: gezegend beschermer
Afkomst: Engenland
Achternaam: Delale
Betekenis: "geen"
Afkomst: "geen"
Leeftijd: 17 jaar
Geaardheid: Heteroseksueel
Geslacht: Mannelijk
Afkomst: Vader: Amerikaans // Moeder: Afrikaans
Diersoort: Rode Vos
Gave: Eddy kan felrode 'laser' stralen uit zijn handpalmen laten schieten. Deze lichtstralen kunnen geen bochten maken en schieten in één rechte lijn vooruit. Hij kan hiermee beton 'verbranden' of in ieder geval verwoesten. Hij kan er vrijwel alles mee verbranden. Ook kan hij kleine Eddizonnen maken. Dit zijn ronde lichtbollen zo groot als een voetbal. Deze 'zonnen' kunnen niet verdwijnen en blijven áltijd op dezelfde plek hangen ze stralen een spookachtige rode gloed uit.
Aantal streepjes: |||
Baan: Visser, Soldaat, Wacht

_____________________________________________
Faceclaim: Kevin
Haarkleur: Rood
Haarstijl: Halflang en stijl zonder krullen.
Oogkleur: In mensengedaante blauw, als vos amber/goudkleurig.
Lente: 1.81
Lichaamsbouw: Normale lengte, ook zijn gewicht is normaal voor een kind in de FAKZ. Hij is echter wel vrij gespierd.
Kledingstijl: Vroeger een echte skater, en nu nog loopt hij graag in te grote spijkerbroeken, hoodies en joggings kleding rond. Soms heeft hij een versleten cap of muts op. Afgetrapte, nog redelijk goede, gympen en normale shirts.
Littekens: Enkele littekens door gevechten voor en tijdens de FAKZ. Één litteken over zijn linkerwang.
Tattoo's: Geen.
_____________________________________________
Moeder: Eddison heeft enkele herinneringen aan zijn moeder, zijn dagen versleet hij liever op straat bij zijn vrienden en doordat hij op jonge leeftijd meegenomen werd door rebellen strijders heeft hij niet veel tijd met haar kunnen doorbrengen. Zij was een afrikaanse vrouw en leefde in een klein dorp.
Vader: Zijn vader heeft hij nooit echt gekend, hij kwam af en toe thuis uit een van die bezoekjes was zijn broertje Aiden voortgekomen. Zijn vader was een amerikaan die hier bij de vrijheidsstreiders zat.
Drake Delale: Drake Delale is de adoptievader van Eddison en Aiden. Hij was een vrijheidstreider in Afrika en heeft ze gered van de rebellen waar ze gevangen werden gehouden. Eddison kent zijn adoptievader niet erg goed omdat het in amerika duidelijk was dat Eddy last had van trauma's en agressief gedrag vertoonde, hierdoor is hij naar Coates Acedemy gebracht en heeft hij zijn adoptievader nooit echt leren kennen.
Aiden Delale: Aiden is zijn jongere broertje, Eddy probeerd goed op hem te passen, maar kan door het (volgens hem) irritante gedrag van Aiden erg snel uit zijn slof schieten. Natuurlijk houd hij van hem, en zeker nu zonder andere familie staat Aiden boven aan zijn lijst van personen waarvan hij het gevoel heeft dat het zijn plicht is om hen te beschermen.
_____________________________________________
Karakter: Eddy is een gecompliceerde jongen, vroeger al hield hij er van om problemen op te zoeken. Dankzij zijn verleden is hij een lichtelijk agressieve jongen geworden die weinig waarde hecht aan relaties.
_____________________________________________
Geschiedenis: Als kleine knul groeide Eddy als enige blanke in het dorp op in Afrika, destijds was er een burger oorlog bezig. Rond de leeftijd van 12 werden hij en zijn broertje ontvoerd door de rebellen. Daar moesten ze werken en werd Eddy als kindsoldaat opgeleid. Gelukkig kwam er aan hun hel een eind toen er een Amerikaan hen kwam redden, ze werden geadopteerd door weer een andere Amerikaan en zo zijn ze samen in Perdido Beach terecht gekomen, Eddy bleek echter erg last te hebben van trauma's waardoor hij vrij snel na zijn komst werd overgeplaatst naar Coates, elk weekend bezocht hij zijn broertje en adoptievader. Tot de muur, sinds dien gaat het eigenlijk steeds slechter met hem.Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...