HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 »C'monn boy.

Go down 
AuthorMessage
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: »C'monn boy.   Thu Sep 27, 2012 8:59 am

Met een schok kwam Eddy overeind, hij had zijn ogen wagenwijd open en merkte dat hij flink had liggen zweten, niet echt handig met tekort aan vloeistof. Zijn lichaam schokte voorover en met samen geknepen ogen gaf hij over. Zijn waterige ogen gleden naar zijn linkerhand waarin hij een fles whisky vast had. Shit, hij had het weer eens gedaan, weer was hij zo dom geweest om zich straal dronken te zuipen. Dit was al de tweede keer deze maand en het was niet echt goed voor zijn toch al slechte gezondheid. Lekker dan. Maarja, het was ook niet echt vreemd, alles liep de laatste tijd slecht. Zegmaar, de laatste maand. Natuurlijk was het ongeveer zeven maanden geleden al begonnen. Maar nu werd het écht erg, het voedsel begon op te raken, hoewel de meeste kinderen konden shiften in roofdieren, er was hier in de FAKZ niet genoeg prooi. En het water was ook bijna op, uit enkele huizen kwam nog water uit de kraan. Maar die werden goed bewaakt door de daarvoor aangewezen personen. De FAKZ was op rantsoen, dat was wel duidelijk.
Gelukkig was er dan nog de alcohol, in elk huis stonden wel wat flessen van die smerig smakende dranken. Eigenlijk was het best triest dat kinderen van tien of zelfs nog jonger al aan de drank zaten, niemand hield ze tegen. En Eddy deed er net zo hard aan mee.

Rustig stond hij op van de grond, maar dezelfde seconde nog greep hij met zijn hand naar zijn maag, kramp van hier tot Tokyo. Hij strompelde een klein stukje vooruit naar waar zijn longboard op zijn rug lag. Nu pas zag hij waar hij was, op de parkeerplaats van Clifftop Resort wat the fuu moest hij daar nou weer? Hij vergat zijn kramp bij het idee om de weg van clifftop naar pb af te boarden, awesome. Dat moest ie doen, hij stapte dichter bij zijn board en krulde zijn teen onder het dek. Behendig wipte hij het board om. Even verbeet hij zijn pijn, “Doorzetten Edd, c’monn boy.” Mompelde hij met een schorre stem tegen zichzelf. Hij zette zijn linker voet op de neus en zette zich met zijn rechter voet goed af. Met een aardige start racete hij zo de parkeerplaats af, zijn ogen gericht op het gladde asfalt van de weg. De wind waaide door zijn snelheid heerlijk door zijn rode haren. Een klein glimlachje kwam opspelen.
Binnen enkele minuten kwam hij aan de oostkant van pb aanrijden. Hij hoorde het schelle gelach van jonge kinderen, nouja, het was iniedergeval een goed teken dat ze nog lol konden maken. Toch vertrouwde hij het niet helemaal, snel besloot hij te gaan kijken. Zijn lichaamsgewicht bewoog naar links waardoor hij op zijn board de bocht door de straat in reed. Hij zette zich nog eens flink af met zijn rechterbeen. Aan het eind van de straat zag hij enkele silhouetten van kinderen. Het was nog vroeg in de ochtend, normaal was het schemerig. Maar sinds de muur, en de FAKZ waren er geen wolken, of regen of wind of wat dan ook. Alleen die helse zon, maar ‘s nachts kon het ook bizar donker worden. Hij kneep zijn ogen tot spleetjes toen hij dacht dat hij iets op de grond zag liggen, de anderen stonden er om heen en vonden het blijkbaar nodig om te lachen. “Hé! Jullie!” Riep hij richting de gedaantes, vanaf hier kon hij de vier niet herkennen, hij zag hoe de kinderen zich richting hem draaiden hij dacht iets als. “shit Eddy…” Te horen, en snel daarna maakte de kinderen zich uit de voeten. Echter bleef er nog één op de grond liggen. Die kinderen zou hij later wel pakken. Hij haaste zich naar de jongen die hij nu herkende als zijn broertje. Shit, nog diepere shit.

“Aiden… ?” klonk er vragend uit zijn keel, hij hurkte naast zijn broertje neer en legde bezorgd een hand op zijn schouder. Ondanks de gay-heid van zijn broertje, en zijn irritante gedrag hield hij toch een klein beetje van hem. “what the fuck doe je hier man?” vroeg hij hem al iets ruwer. Hij klemde zijn rechter arm om de linker van Aiden en stond op waarna hij zijn broertje mee trok. “Je weet toch, verdedigen en voorzichtig zijn miezerig stuk piepschuim.” Hij keek zijn broertje bestraffend aan, die gozer kon ook niet voor zichzelf zorgen hè. “Een beetje uitleg graag Aiden.” Beveelde hij hem.

~Als je hem niet cool vind dan pas ik hem aan Roomz ;POnce more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...