HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Begrippen

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Begrippen   Wed Aug 01, 2012 4:28 am

Aangezien het onderwerp van Survivors lichtelijk ingewikkeld is en er regelmatig begrippen worden gebruikt die je niet kunt begrijpen zonder dat je de boekenreeks hebt gelezen, kun je hieronder een kleine begrippenlijst vinden met alle begrippen die je moet weten voor in de FAKZ.

• Perdido Beach
Dit is een klein vissersdorpje in Amerika wat getroffen is door de FAKZ. Het heeft weinig inwoners en ligt omringt door woestijn en natuur. Grote steden zijn niet te vinden in de wijde omgeving

• De poef
Het process waarin de persoon die je het liefst wilt zien (over het algemeen je vader of moeder) voor je ogen verschijnt en zegt dat je eruit moet stappen. Met hem/haar mee moet komen. Als je luistert verdwijn je uit deze wereld. Wat er daarna met je gebeurd is onbekend, al wordt er gezegd dat je dood gaat. Dit gebeurd PRECIES op je 17e verjaardag.

• De FAKZ
Het gebied waar deze rpg zich afspeelt. Het is de afkorting van Fall-out Alley Kinder-Zone. En ligt binnen de muur.

• Coates Academy
Coates was een privé school voor over het algemeen moeilijk opvoedbare kinderen. Er zaten ook wel normale kinderen op waarvan de ouders vaak weg waren of die gewoon hun kind wilden dumpen. Ze sliepen, aten en woonden hier. Alleen in het weekend gingen de leerlingen naar huis.

• De Freaks
De kinderen die na verloop van tijd bijzondere gave zijn gaan ontwikkelen. Dingen als vuurschieten, genezen, gedachten lezen en meer.

• De Normalo's
De kinderen zonder gave.

• De muur
De muur, gezichtsbedrog, als een sterke truc van een illusionist. Deze koepel ligt om Perdido Beach en haar naaste streken, het gebied binnen de muur word de FAKZ genoemd.

• Shapeshifters
Mensen die in een dier kunnen veranderen. Dit kan elk dier naar keuze zijn, zolang het maar geen mytische dieren zijn zoals eenhoorns. Iedereen in de FAKZ is een shapeshifter.


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Begrippen
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Speluitleg-
Jump to: