HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 |Marley Bynes

Go down 
AuthorMessage
Marley

avatar

Aantal berichten : 47

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: Love doesn't come easy, it's not a game to play.
Groep:

PostSubject: |Marley Bynes   Thu Sep 27, 2012 10:21 am
|| Marley Rose Bynes ||
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouw
Afkomst: Lima, Ohio [USA]
Dier: Otter
Drie voorkeurs banen:

- Ziekenzorg
- Creche ouder
- De Wacht

"Those stupid letters can't fill up the part that is missing! I guess I'm just too afraid that it'll ruin the image I have of her now."
"Just read them, sweetheart."

Familie:
Vader: Matthew Bynes
Moeder: Delilah Rosette
Stiefmoeder: Jane Oswald-Bynes
Halfzus: Clara [14]
Halfbroer: Luke [12]Uiterlijk
Marley heeft lange, donkerbruine lokken. Vaak draagt ze een assecoire in haar haren, zoals een roos, een haarband of steekt ze haar voorste plukken naar achter met een clip. Ze heeft grote blauwe ogen die vaak dromerig voor zich uit staren. Ze heeft een slank, meisjesachtig postuur, maar krachtige benen. Marley heeft een deukje in haar voorhoofd, tussen haar wenkbrauwen, dat soms goed zichtbaar is. Dat is ooit gekomen toen ze haar hoofd stootte tegen een kast. Haar familie is nogal arm, daarom kan ze geen dure merkkleding betalen. Haar stiefmoeder naait altijd merken in haar goedkope kleding. Marley heeft een vriendelijke, lieve uitstraling.

"Don't forget. There is nothing wrong with being kind, actually, it's really very important. Anyone who says kind people are so common and boring, they're missing out on something."
Karakter:

Marley is aardig. Dat was ze niet altijd. Niemand verwacht het van haar, maar vroeger was ze de persoon in de klas die grappen maakte ten koste van anderen. Mensen in de gangen aan de kant duwde. Het kwam tot een punt waarop ze een onzeker meisje beledigde en dat meisje vertelde haar dat Marley zelf tien keer zo onzeker was. Toen die waarheid tot haar doordrong, kreeg ze plotseling heel erg veel spijt. Ze had zo lang haar best gedaan om een ander leven te gaan leiden dan haar vader, maar telkens weer werd ze erop gewezen dat ze erg veel op hem leek. Het buitenbeentje, die altijd alleen zit, de vuile klusjes mag opknappen. Die vergeet aan zichzelf te denken.
Haar stiefmoeder vertelde haar dat daar niets mis mee is, aardig zijn. Een vriendelijke glimlach, beleefdheid, respect en begrip zijn dingen die het leven mooi maken.
Marley is intelligent. Niet overdreven, maar ze kan logisch nadenken. Hoe lief en medelevend ze ook kan zijn, ze is niet naïef. Ze ziet mensen voor wie ze zijn en kan ook best goed inschatten hoe een mens in elkaar steekt, aan de andere kant heeft ze daar soms wel snel vooroordelen door. Ze houdt van natuurkunde en biologie en wil daar ook graag mee bezig zijn. Als ze iemand goed kent of iemand echt oprecht niet mag, kan er soms een sarcastische opmerking bij haar vandaan komen, daarom noemen sommigen haar weleens "Sassy Girl". Ze vindt het niet leuk om zo genoemd te worden, want dat doet haar denken aan hoe ze vroeger was.
Marley houdt van muziek en dansen. Ze heeft een jazz-achtige stem, zingt graag een blues. Haar lievelingseten is patat, simpel als dat. Het avontuurlijke heeft ze van haar moeder geërfd, maar het verantwoordelijkheidsgevoel van haar vader brengt haar in balans. Als ze lacht, doet ze dat oprecht. En echte vriend laat ze nooit meer los.


"You have absolutely no sense of responsibility!"
"Yes. Yes you're right. And that's why I'm leaving. I'm not a good parent, you're better off on your own."

Geschiedenis:

Marley word geboren in Augustus, een koude regenachtige dag. Ze word perongeluk geboren, of eigenlijk, haar ouders hadden nooit bedoelt om haar te krijgen. Haar moeder, Delilah, was een avontuurlijke vrouw die zich moeilijk aan een zelfde plek kon binden, haar vader - Matthew - was een saaie stuntel die in het ziekenhuis werkte. Toch hadden de twee op de een of andere manier de romance gevonden en daar was Marley uit voort gekomen. Maar toen Marley een jaar oud was, vertrok Delilah. Ze kon het niet meer aan om dag in dag uit hetzelfde te doen en had alleen maar ruzie met Matthew over "verantwoordelijkheid enzo". Dus bleef haar vader alleen achter. Een jaar later vond hij een nieuwe liefde, die wel goed bij hem paste en goed kon omgaan met kinderen. Haar naam was Jane. Het duurde niet lang voordat Matthew en Jane trouwden en samen verder gingen met een gezin. Vier jaar later waren ze met zijn vijven; Matthew, Jane, Marley, Clara en Luke. Haar vader had het druk met zijn werk als dokter in het ziekenhuis, Jane was schrijfster en had altijd last van deadlines. Dus bleef Marley over om voor het gezin te zorgen. Ze haalde Luke op van school, hielp Clara met huiswerk, bezorgde kranten en deed de schoonmaak. Zo bleef er weinig aandacht over voor haar eigen toekomst. Op school ging het slecht, ze had geen goede cijfers en door het keerpunt in haar gedrag werd ze langzaam minder populair. Toch was ze niet ongelukkig.
Door de jaren heen kreeg ze iedere maand een brief. Het was een stom ritueel geworden. De brief met haar naam erop werd door de brievenbus gegooid. Als Marley hem in handen kreeg gooide ze hem in de brievendoos op haar kamer, deed de deksel er stevig op, trapte een keer kwaad tegen de doos en keek er daarna nooit meer naar om. Tot de volgende brief kwam. Die briefen kwamen van haar "moeder", die haar waarschijnlijk dingen stuurde over haar reizen. Jane had haar geprobeerd te overtuigen om het een kans te geven en gewoon een keer te lezen, maar daar was Marley te kwaad voor. Ze kon niet begrijpen hoe haar eigen moeder haar zo in de steek had gelaten.
Op een dag, als iedereen weg is, mist ze haar echte moeder heel erg. Het missende deel van haar leven. Misschien leek ze wel heel erg op haar moeder. Na een huilbui besluit ze om de brief die die dag is binnengekomen te openen, en te lezen.

"Dear Marley.
I'm back in the USA, now. You probably don't want to see me, which I completely understand, I don't even know if you read my letters. But I will always keep sending them. Unless you send me a reply that you don't want them, then I'll stop.
I added some photo's of Alaska, where I wrote about in the former letters. I hope you're doing well. How is your dad? I wi-
Er was een zin doorgekrast.
If you do want to meet me, but you have to be really sure, you can come to Perdido Beach."


Verward had ze de brief in de doos gestopt, haar spullen gepakt en vertrokken, zonder lang na te denken. Ze wou haar moeder ontmoeten in Perdido Beach. Ze liet een briefje achter voor haar ouders, Clara en Luke, die haar daarna nooit meer terugzagen, want ook Marley was terecht gekomen in de FAKZ.
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: |Marley Bynes   Fri Sep 28, 2012 3:06 am

Wouw, je karakterkaart is meer dan goedgekeurd! Marley krijgt een baan in de ziekenzorg c: Je kaart is super uitgebreid en duidelijk, en echt heel leuk. Je hebt nu toestemming om IC te posten, ik geef je voor deze kaart 10! Berto's :D Gefeliciteerd :3Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...