HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Damian Stark

Go down 
AuthorMessage
Damian

avatar

Aantal berichten : 53

Karakter
Leeftijd: 16,11
Partner: Sure, just try.
Groep:

PostSubject: Damian Stark   Fri Sep 28, 2012 3:44 am

Naam:
Damian Stark
Leeftijd:
16 Years and 11 months
Geslacht: :
Men

Afkomst: :
Romania

Dier: :
Black Panther

Gave:
Lumen begint te ontwikkelen in de vorm van licht in de handpalmen, en bezit veel kracht. Als de kracht door zet dan lijkt het op het schijnsel van een zaklamp. De verdere ontwikkeling zorgt ervoor dat het lichaam bestand word tegen hitte en manipulatie van brand. Ook word het gebruikt om geconcentreerde lichtstralen af te vuren om vijanden neer te halen.

Aantal Streepjes:
2

Drie voorkeurs banen: :
Brandweer/De Wacht/Soldaat


Familie: :
Edward Stark & Sarah Tulling Stark

Uiterlijk :
Damian heeft pikzwart haar, wat hij meestal gewoon zo laat al zet hij heel soms het haar op zijn achterhoofd naar omhoog. Qua oogkleur kan je hem opzich wel speciaal noemen, zijn ogen zijn bijna zo zwart als zijn haar al vind je er toch ook licht grijze spikkeltjes in. Met zijn 1m87 en zijn 89 Kilo is hij zeker niet een van de lichtste en kleinste jongens. Al kan je van vet niet spreken bij hem. Damian heeft een zeer afgetraind lichaam en is breedgebouwd. Qua kleding hangt het er vanaf hoe hij zich die dag voelt, al gaat hij meestal wel casual door het leven. Op zijn neus vind je trouwens altijd een zwarte aviator zonnebril. Verder heeft de jongen ook een collectie tattoo’s, waaronder een volledig afgewerkte sleeve op zijn rechterarm, op zijn borstkast heeft hij aan beide kanten een oog van Horus, op zijn linkerschouder pronkt een engel en op zijn rug heeft hij uiteindelijk nog 6 sterren staan die eindigen in iets vogelachtig op zijn onderrug.Karakter: :
Damian is altijd al een gozer geweest die snel op zijn tenen was getrapt, dus hij raakt heel snel geïrriteerd. Ook kan hij zich soms nogal rebels gedragen, van angst tonen heeft de jongen nooit last gehad. Bijna alsof hij nooit bang heeft. Hij is een heel vastberaden persoon, en zal dus niet terugwijken voor enige opdracht die hem voorgeschoteld word. Wanneer je hem dus kent, kan je ook werkelijk op zijn bescherming rekenen als deze nodig is. Qua humor zit het bij hem wel goed, al heeft hij toch een zeer droge humor. Moedig is hij zeker. Op het gebied van sterk zijn, is hij toch wel een van de beste. De jongen weet genoeg van gevechtsport af om iemand zo uit te schakelen al dan niet te doden. Ook heeft hij een zeer sterke overlevingsdrang en neemt hij graag de leiding op zich.


Geschiedenis: :
Wanneer hij 8 maanden oud was geworden, verhuisde Damian met zijn ouders naar Amerika. Zijn moeder had de job van haar leven aangeboden gekregen, en zijn vader kende hier zelf al veel mensen dus het was al helemaal uitgestippeld. Zijn jonge jaartjes verliepen eigenlijk heel vlotjes, al maakte hij toch ontzettend veel kabaal en stak de gekste dingen uit. Toch keek de jongen op naar een bepaald iets. The hero’s van Amerika. En daarmee bedoelde hij dus het leger, en de brandweer. Hij bewonderde hun moed zo erg, dat het ergens wel een droom van hem was geworden om dit zelfde beroep uit te oefenen. Dit idee spookte dus heel vaak door zijn hoofd, maar toch leek het ergens met hem fout te zijn gelopen. Damian begon dingen uit te steken die andere jongetjes helemaal niet zouden doen, hoe ouder hij werd des te erger het werd. Hij rebelleerde zelf tegen zijn ouders. Ook besloot hij tattoo’s te laten zetten, en niet zo maar een kleintje nee, meteen zijn hele bovenlichaam. Zijn ouders konden hem uiteindelijk echt niet meer de baas en stuurde hem toen naar een school toe die speciaal voor kinderen zoals hem was.
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Damian Stark   Fri Sep 28, 2012 4:47 am

Helemaal goedgekeurd, maar dat wist je al >D Damian word brandweerman (hellyeah, we hebben een dude die tegen vuur kan! ;D) Je hebt vanaf nu toestemming IC te posten.
Ik geef je voor deze kaart 8 Berto's :)Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...