HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Jai Brooks

Go down 
AuthorMessage
Jai

avatar

Aantal berichten : 169

Karakter
Leeftijd: 16
Partner:
Groep:

PostSubject: Jai Brooks   Sat Sep 29, 2012 7:10 amA l g e m e e n

Volledige naam: Jaiden Dominic Brooks
Bijnaam: Jai, Weirdo
Leeftijd: 16 years
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Bi
Afkomst: Australië
Dier: Rode Panda
Gave: Jai heeft de gave om zichzelf en andere te genezen. Spijtig genoeg kan hij dingen zoals koorts en psychise klachten niet genezen.
Aantal Streepjes: |||
Drie voorkeurs banen: - Ziekenzorg
- Visser
- Creche ouder

R e l a t i e s

Amilia Brooks: Jai heeft het altijd al goed met zijn familie kunnen vinden, maar dan vooral met zijn moeder. De jongen heeft altijd naar zijn moeder opgekeken, gewoon omdat ze een vrouw was die respect afdwong.

Anthony Brooks: Zoals iedere jongen ziet Jai zijn vader als een held die iedereen in heel de wereld kan helpen, een soort superman dus. Naarmate de jaren is dat beeld wat afgezwakt, maar de man is een blijft nog altijd zijn persoonlijk 'held'.

Beau Brooks: Oudste van de kinderen, iemand die zijn broers graag leert wat hij weet. Jai heeft veel van hem geleerd, goede en minder goede dingen. Nog altijd gebruikt hij alles wat hij van Beau geleerd heeft en probeert die informatie door te geven aan anderen.

Luke Brooks: Zijn twee minuten oudere dubbelganger. Luke heeft ervoor gezorgt dat Jai niet bezweek na de 'poef' en zorgt er nu nog altijd voor dat hij niet instort.U i t e r l i j k

Faceclaim: Jai Brooks
Haarkleur: Bruin
Haarstijl: Licht krullend met een pony
Oogkleur: Chocoladebruin
Lengte: 1.70m
Lichaamsbouw: Normale lichaamsbouw met een kleine sixpack
Kleding: Meestal gewoon een spijkerbroek met een shirt, vest, gympen, muts en koptelefoon
Littekens: None
Tattoo's: None
Piercings: Oorpiercing


P e r s o o n l i j k

Jai is een vrolijke jongen die altijd klaar staat om mensen te helpen, zowel met fysieke als mentale kwaaltjes. Bij die mentale kwaaltjes helpt zijn gave misschien niet, maar zo moeilijk is het niet om gewoon naar iemand te luisteren als die persoon dat nodig heeft. Hij is altijd eerlijk en zal precies zeggen wat hij denkt zonder ook maar iets geheim te houden, het is met andere woorden niet zo'n geweldig goed idee om hem je grootste geheimen toe te vertrouwen. Een eigenschap die hem siert is het feit dat hij trouw is aan zijn vrienden en familie. Nooit, maar dan ook nooit zal hij hen de rug toekeren, wat er ook gebeurd. Op sommige momenten kan hij zich echt als een kind van vier gedragen gewoon omdat hij iemand is die van het leven geniet en zeker niet wat depressief gaat rondlopen. De jongen is voor de rest erg spontaan, kan makkelijk gewoon op een random persoon afstappen om een heel gesprek te beginnen en sleurt soms zelfs mensen mee als hij dat gaat doen. Zo leren zijn vrienden ook eens andere mensen kennen en kunnen ze hun vriendengroep ook uitbreiden.


G e s c h i e d e n i s

Jai heeft eigenlijk altijd al een normaal leven geleid met zijn broers en ouders, totdat de ‘poef’ kwam. Wat ravotten met zijn broer, ouders gek maken, naar school gaan,... Vanaf het moment dat hij zijn gave ontdekte, begonnen de jongens veel gevaarlijkere dingen te doen zoals klifduiken en die dingen. Als iemand van hen iets brak kan Jai dat altijd genezen en hoe meer hij het deed, hoe beter hij het kon. Natuurlijk moest Beau weer grappig kunnen doen en schreef een soort handleiding over hoe je ervoor kon zorgen dat Jai je wilde genezen. Dat alles gewoon omdat de jongen ooit eens geweigerd had om zijn broer te genezen omdat deze niet naar hem had willen luisteren. Die handleiding bestaat uit een blaadje, een blaadje dat Jai altijd bij zich heeft sinds de 'poef'. Die 'poef' zorgde ervoor dat bijna heel zijn wereld instorte en Luke hem moest opvangen, anders was hij zeker en vast doodgegaan van de honger of iets dergelijks. Zo functioneerde zijn twee minuten oudere tweelingbroer dus als een soort vader en daar is Jai hem op dit moment nog altijd dankbaar voor. De broertjes Brooks wonen nog niet zo lang in Californië, dus is hun Australische accent redelijk goed te horen.

Ha n d l e i d i n g a l a B e a u B r o o k s

Allereerst moet je er voor zorgen dat je naar hem luistert en niet bij hem aankomt met een gebroken been als hij nog zo gezegd heeft om niet te gaan skydiven. Als het toch per ongeluk is gebeurd hoef je gewoon grote puppy ogen op te zetten, iets waardoor hij helemaal smelt van binnen. Als je niet over dit soort blikken beschikt -wat heel goed kan- moet je hem gewoon een knuffel beloven. Ikzelf gebruik altijd allebei, dat heeft dubbel zoveel effect. Om even een misverstand uit de wereld te helpen. Het is niet zo dat omdat je een man bent, dat je niemand mag knuffelen of dat je dan direct gay bent. Iedereen knuffelt wel eens graag andere mensen, gewoon omdat je het soms nodig hebt. Voor de mensen die het dan nog altijd erg vinden om even een knuffel te geven, kunnen ook gewoon iets zoets beloven zoals chocolade of iets dergelijks.
Dit was een handleiding die ik en Luke altijd moesten gebruiken. Kinderen en mensen die hij niet kent helpt hij meestal wel zonder dat ze zelfs iets hoeven te vragen. Over eerlijkheid gesproken.

- Beau Brooks


Janoskians <3


Last edited by Jai on Sun Oct 21, 2012 4:36 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Jai Brooks   Sat Sep 29, 2012 7:15 am

Wauw helemaal goedgekeurd, super leuk! Jay komt komt in de ziekenzorg :) Ik geef je voor deze kaart 10 Berto's :DD Je hebt nu toestemming om IC te posten, en ik vind je kaart heel awesumm ;3Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...