HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 :: Taylor Daniel Lautner ::

Go down 
AuthorMessage
Taylor

avatar

Aantal berichten : 84

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.
Groep:

PostSubject: :: Taylor Daniel Lautner ::   Sat Sep 29, 2012 8:58 am

Eerste Naam :: Taylor
Tweede Naam :: Daniel
Achternaam :: Lautner

Leeftijd :
: 16
Geaardheid :: Heteroseksueel
Afkomst :: Vader: Canadees :: Moeder: Amerikaans en deels Indiaans (Potawatomi)
Geslacht :: Mannelijk
Diersoort :: Grote Wolf
Drie voorkeursbanen :: De wacht – Brandweer – Lijkberger/ Grafgraver


Faceclaim :: Taylor Lautner
Lengte :: 1.83 m
Lichaamsbouw :: Taylor is van gemiddelde lengte en is vrij sterk gebouwd. Vanwege zijn spieren weegt hij iets meer dan de gemiddelde persoon in de FAKZ.
Haarkleur :: Heel donkerbruin – zwart
Haarstijl :: Kort, soms een beetje warrig.
Kledingstijl :: Heel normaal, gewoon een spijkerbroek met een T-shirt of een hemd.
Tatoeages :: Geen.
Littekens :: Een paar die verspreid zijn over zijn bovenlichaam.


Vader :: Taylor zijn biologische vader is niet echt de beste vader die je je kunt wensen. Hij was drugs- en drankverslaafd en raakte vaak gefrustreerd. Die frustraties reageerde hij op zijn zoon af. Het was dan ook niet raar als hij een afdruk van een sigaret op zijn huid gebrand had of hij weer eens niet mee kon doen met Gym op school. Taylor heeft dus ook nooit een goede relatie gehad met zijn vader.

Moeder :: Ook met zijn moeder heeft hij nooit een goede band gehad. Zijn moeder is ook verslaafd aan drugs en drank, dat zijn namelijk ook de dingen waardoor zijn moeder en vader samen zijn gekomen. Zij gebruikte geen fysiek geweld, maar schold hem wel uit. Dat zorgde voor een laag eigenwaarde bij hem.

Pleegvader :: Zijn pleegvader is de enige familie waarmee hij het wel kan vinden Deze heeft ervoor gezorgd dat hij toch nog fatsoenlijk is opgegroeid en nu vrolijk door het leven gaat. Het was voor Taylor erg zwaar dat hij opeens weg was na de poef.

Ashley Davis :: Zijn ex. Ze zei dat ze er altijd voor hem zou zijn, maar toen hij helemaal in de put zat betrapte hij haar met een andere jongen. Ze was een jaar ouder en is ook weg door de poef. Dat zij er niet meer is valt hem heel zwaar. Ondanks dat ze hem bedrogen heeft.


Taylor is erg rustig qua karakter. Hij gedraagt zich een beetje down-to-earth maar kan ook heel vrolijk zijn. Hij voelt zich het beste met veel mensen om zich heen zodat hij lekker kan praten en gek doen. Hij zal bijna nooit een gemeen woord over iemand zeggen zonder die persoon eerst te leren kennen. Over het algemeen is hij dus vrij sociaal en maakt hij makkelijk vrienden, maar zo nu en dan wilt hij zich ook nog wel eens terugtrekken en de buitenwereld negeren. Hij is erg rustig en kan zichzelf meestal goed beheersen, maar als hij iet dat iemand onterecht pijn word gedaan dan kan hij wel eens flippen. Hij zal dan zeker ingrijpen en het proberen te stoppen.


Taylor kan niet echt zeggen dat hij een geweldige jeugd heeft gehad. Zijn ouders hebben elkaar leren kennen door de drugs en waren allebei drugs- en drankverslaafd. Het was eigenlijk helemaal geen goed idee geweest dat de twee een kind kregen, maar toch gebeurde het. Niet dat het echt hun bedoeling was geweest, hij werd eerder gezien als een last. Het was wel te begrijpen dat zijn ouders alleen het nodige voor de jongen deden. Hij groeide op in een klein, rokerig appartement. Veel heeft hij niet meegekregen van zijn aller jongste jaren, maar de jaren daarna kon hij niet vergeten. Al vanaf dat hij klein was kreeg hij klappen, niet enorm hard, maar zijn vader hoorde het niet te doen. Met de jaren werd het steeds erger. De klappen werden harder en zijn moeder begon hem na een tijdje ook uit te schelden. Hij wist wel dat het niet goed was maar praatte zichzelf aan dat het normaal was en probeerde zoals elk ander kind door het leven te gaan. Hij maakte vrienden, deed het gemiddeld op school en kreeg zelfs een vriendin. Zij was de eerste aan wie hij het vertelde. Ze had hem gezegd dat ze er altijd voor hem zou zijn en hij geloofde haar. Het was pas toen hij onder alles bezweek dat hij erachter kwam dat het een leugen was. Zijn vader was weer eens flink tekeergegaan en deze keer trok hij het niet meer. Hij was helemaal toegetakeld en de enigste persoon waaraan hij dacht om naartoe te gaan was Ashley. Hij liep meteen achterom, maar was er ook weer snel weg. Ze was daar aan het kussen, met een andere jongen. Hij had niks meer van haar gehoord sindsdien en is de volgende dag hulp gaan zoeken. Meteen werd hij er weg gehaald, en na een week kon hij ergens geplaatst worden als hij dat wou. Hij besloot dat hij zou gaan en kwam bij een man terecht. De eerste maand was zwaar voor zowel Taylor als zijn pleegvader. Hij was een wrak, maar door te zien dat de man hem wou helpen en om hem begon te geven kwam hij er weer bovenop. Hij kwam beter terug dan vroeger maar er kwam al vrij snel weer een klap in zijn gezicht, de poef. Zijn pleegvader was weg, zijn echte ouders waren weg, zijn ex was weg. Ze waren allemaal weg. Het duurde weer even om zich weer beter te voelen en hij voelt zich nog steeds niet geweldig, maar hij voelt zich wel weer beter. Hij probeert nu vooral zijn vrolijke zelf te blijven.


Back to top Go down
View user profile
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: :: Taylor Daniel Lautner ::   Sat Sep 29, 2012 9:17 am

Supah (: Je karakterkaart is geaccepteerd. Taylor wordt een wachter en je krijgt 9 berto's voor je kaart ^-^
Je mag nu IC posten, veel plezier!


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: :: Taylor Daniel Lautner ::   Sat Sep 29, 2012 11:11 pm

Helemaal goed, lekker uitgebreid! Ik geef je hier ook 9 Berto's voor :)Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...