HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 ♣ Carlos Alarico El Pasó

Go down 
AuthorMessage
Carlos

avatar

Aantal berichten : 83

Karakter
Leeftijd: 17
Partner: Ain't no love for me
Groep:

PostSubject: ♣ Carlos Alarico El Pasó   Sun Sep 30, 2012 5:03 am

ABOUT CARLOS;

general;

HUMAN
Name; Carlos
Gender; male
age; 17
length; 1.87
ANIMAL
what; Dingo
Name; Carlos
Gender; male
Age; 3 years

looks;

HUMAN
Eye; bruin met mosgroene spikkels.
Hair; zwart, stijl met slag
Skin; een licht donkere kleur
muscles; breede schouders, dun maar gespierd.
ANIMAL;
eye; bruin met mosgroene spikkels.
Fur; bruin blond, met oranje gloed.
Muscles; slank maar gespierd. Hoog gebouwd.


I AM FROM;
Argentinië. Zuid Amerika.Leefde op de rance van zijn vader. Woonde daar in een klein armoedig boeren dorp.FAMILY;
een vader, een moeder, een broer. Een simpel gezin. Vader en zonen werkte op het land. Weinig werd geaccepteerd. Ouderwets ingesteld. De hele familie woonden in het dorp, behalve Carlos zijn Opa. Die is vermoord toen Carlos 16 werd met een onbekend motief.

CHARCTER;
rustig, voelt zich snel verantwoordelijk over kleinere kinderen. Muziek is zijn leven, zijn passie. Zijn alles. Het enige wat hem op dit moment lief is. Hij heeft een oude versleten gitaar, die hij 24/7 bij zich draagt. Hij schaamt zich soms voor de dingen die hij heeft gedaan. Carlos is aardig, maar kan soms verlegen over komen. Zeker als iemand hem vraagt om muziek te maken. Omdat de klanken altijd recht uit zijn hart komen. Hij kan erg dagdromen en is soms afwezig en met zijn hoofd in de wolken.

HISTORY;
als kind bracht hij alle vrije tijd die hij had door op de hooizolder van de boerderij. Hier speelde hij gitaar. Alles liep goed, tot zijn 13e jaar. Zijn ouderwets ingestelde familieleden waren saai en Carlos wou wel eens wat afleiding. De keurige neefjes met wie hij moest spelen verveelde, en langzaam aan kreeg hij verkeerde vrienden. Binnen 2 jaar zat hij aan de heroïne. Zijn familie had zich tegen hem gekeerd en hij had, letterlijk, alleen nog zijn gitaar. Het feit dat hij geen huis had maakt het alleen nog maar erger. Hij werd een kraker, en sliep in een verlaten huis. Een tijd had hij een relatie met een meisje van het zelfde lot. Maar toen zij begon te tippelen kwam er een hevige ruzie, en het meisje nam “The Golden Shot” waarmee haar leven eindigde. Carlos neemt de volledige schuld op zich, ondanks dat hij er niks aan kon doen. Hij was kapot en de heroïne eiste zijn tol. Hij was mager, de huid bij zijn elleboog was ruw van de injecties en hij leek al op een echte junk. En dat op de leeftijd van 16 jaar.
Zijn situatie verbeterde niet, maar bleef stabiel. Tot aan de poef was hij verslaaft, en tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds afkick verschijnselen, maar zijn oude, vriendelijke karakter komt weer terug.


JOB;
1]soldaat <3
2]brandweer
3]wacht


Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: ♣ Carlos Alarico El Pasó   Sun Sep 30, 2012 5:41 am

Helemaal goed gekeurd, ziet er strak uit! Lekker uitgebreid en orrigineel. Carlos word Soldaat :) ik geef je voor deze kaart 9 Berto's. Je hebt nu toestemming IC te posten ;DOnce more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...