HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Mistaken prey

Go down 
AuthorMessage
Feli

avatar

Aantal berichten : 50

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: Loneliness has became the one i will marry with..
Groep:

PostSubject: Mistaken prey   Mon Oct 01, 2012 8:43 am

Zijn hoeven tegen de stenen grond weerkaatste een klakkend geluid. Het voskleurige paard verplaatste zich rustig over het smalle pad. Feli brieste eens, wat hij uitte als een lichte zucht. Feli was nog niet eerder in dit gebied geweest. Maar zijn nieuwsgierigheid had hij niet in kunnen houden en dus was hij verder gelopen dan hij zou willen. Het paadje hing nog op aardige hoogte boven de afgrond van de cliff. Voor een moment bleef Feli staan. Hij liet zijn hoofd zakken en keek naar beneden de diepte in. Het was niet dat hij grote angst had voor hoogtes. Maar nu hij zo die donkere diepte in keek voelde hij toch wel een huivering. Daar wilde je niet in terecht komen. Misschien was dat ook wel de reden dat hij nu als paard rond liep. Dan voelde hij zich weer een stukje steviger en sterker. Hij kon zich nog wel herinneren hoe erg zijn ouders het vonden als hij maar wat te dicht bij de rand kwam. Ze trokken hem dan gelijk terug om hem zo dicht tegen hen aan te houden. Zelfs op deze leeftijd zouden ze dat nog erg gevonden hebben. Hij vond het niet erg, ze waren gewoon beschermend geweest. Maar hij kon nu prima voor zichzelf zorgen, dus al die bezorgdheid was niet nodig geweest. Langzaam aan tilde Feli zijn hoofd weer op. Met zijn oren naar voren. Langzaam aan zette hij weer wat stappen vooruit. Hij bekeek de rest van het uitzicht, wat nog een best mooi uitzicht was eigenlijk. Een lichte bries streek door zijn manen. Voor een moment genoot hij van de rust. Het zou hem bijna terug laten veranderen in zijn mensen vorm. Zodat hij op de rand kon gaan zitten en daar voor een tijdje bleef. Zo kon hij verder van de rust genieten.
Maar plotseling leek hij wat te horen. Gelijk gingen zijn oren naar achteren om elk geluid zo snel mogelijk op te kunnen pikken. Daarna volgde dan ook zijn hoofd. Hij keek om en zocht de omgeving gelijk af naar wat het zou kunnen geweest. Hij deed dan ook weer een stap naar voren, alsof hij al een lichte poging deed om weg te rennen van het geen wat hij had gehoord, zonder dat hij eigenlijk ook maar wist wat het was geweest. Het had net zo goed alleen een afgebrokkeld stukje steen kunnen zijn. Maar je wist maar nooit.


Back to top Go down
View user profile
Darren

avatar

Aantal berichten : 337

Karakter
Leeftijd: 17 Years.
Partner: Love is like god, it doesn't exist.
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Mistaken prey   Sat Oct 06, 2012 2:51 am

De wind waaide stevig over de kliffen waar Darren zich bevond. Al geheel in zijn Cheeta. Wat hij graag deed, hij voelde zich vogelvrij en aangezien hij al weken niets gegeten had moest hij wel. Want als Cheeta was de kans op een prooi veel groter. Geruisloos liep hij over het redelijke hoge gras. Er werd immers nooit meer gemaaid nu de volwassenen weg waren. Al was een groter troep geworden. Zo zag je maar weer hoe een wereld zonder volwassenen eruit zag. Zijn oranje kleurige ogen richtte zich op de plek voor hem, hij tijgerde verder onder een struik. Zijn ruik en beeld had een wild paard opgevangen. Niet heel groot, maar omdat Darren zo licht gebouwd was werd het zeker geen makkelijke prooi. Maar Darren had geen keus, beter zijn leven riskeren dan weer een dag zonder eten. En dat kon hij niet gebruiken, je zag zijn ribben zitten en hij was zwaar uitgehongerd. Darren liep dichterbij, zijn buik zo danig tegen de grond aan omdat hij haast nader kroop. Plots spande hij zijn spieren en kwam stil te staan als een standbeeld. Enkel omdat, het dier opkeek duidelijk opzoek naar een beeld van een geluid. Darren dook in één, en hielt zich muisstil. Zo’n paar minuten bleef hij zo zitten, totdat het paard wegkeek en zijn spieren pijn begonnen te doen. Hij naderde verder. Nog een paar centimeter. Darren schoot naar voren. In één seconden van nul kilometer naar plots 114 km per uur. Nog zo’n paar meter en het paard lag tussen zijn klauwen. Hij ging razend snel, het bloed pompte door zijn spieren en zorgde voor de nodige adrenaline.
Back to top Go down
View user profile
Feli

avatar

Aantal berichten : 50

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: Loneliness has became the one i will marry with..
Groep:

PostSubject: Re: Mistaken prey   Sun Oct 07, 2012 4:05 am

Het bleef stil. Hoe goed hij de omgeving ook af zocht, er was niets te zien. Feli legde zijn oren naar achteren. Een wantrouwend gevoel kwam op. Zelfs al was er niets te zien, hij wist zeker dat er wat was. Maar hier zo blijven staan leek niets te zullen veranderen. Langzaam aan waagde Feli het weer om voor zich uit te kijken. Net toen hij verder wilde stappen hoorde hij ineens voetstappen achter zich. En niet zomaar stappen, ze gingen behoorlijk snel. In een reflex keek Feli om en recht op hem af zag hij een Cheeta aan komen. Feli zijn ogen verwijdde. Nu wist hij zeker dat het niets goed geweest had kunnen zijn. Die Cheeta kwam voor hem en als hij niets zou doen zou hij zijn maaltijd worden. Feli stapte weg waarna hij zijn voorbenen op tilde en steigerde richting de cheeta als teken dat hij uit zijn buurt moest blijven. Hij hinnikte dan ook eens schel als waarschuwing. Feli kwam het gevaar niet graag tegemoet maar in dit geval had hij geen andere keus. En als paard voelde hij zich toch nog net wel wat sterker dan als mens. Nu hij het beest beter bekeek merkte hij ook hoe mager hij er eigenlijk wel niet uit zag. Dat was natuurlijk nog meer reden voor de cheeta om op hem af te komen. Hij moest uitgehongerd zijn. Echter was het zo dat vluchten hier ook niet heel erg handig was. Je kon niet in een snel tempo over de dunne afbrokkelende paden hier. Zeker in de scherpe bochten was dat niet verstandig. Er zat dus geen andere keuze op dan dat hij zich moest verdedigen tegenover de cheeta. Met zijn voorbenen sloeg hij dan ook waarschuwend richting de cheeta zodra hij ze weer omhoog trok. Zijn oren lagen plat in zijn nek en diep in zijn donkere ogen was er dan ook wel angst te zien. Maar nu hij een paard was probeerde hij zich zo dapper mogelijk te houden.


Back to top Go down
View user profile
Darren

avatar

Aantal berichten : 337

Karakter
Leeftijd: 17 Years.
Partner: Love is like god, it doesn't exist.
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Mistaken prey   Fri Oct 19, 2012 10:43 pm

Zijn nagels boorde in de zachte vloer bij iederen kracht die hij zette om met een super snelheid vooruit te komen. Maar hij stond al gauw in de achteruit zijn het paard met zijn benen naar hem sloeg. Darren dook lenig naar links, en kon de sterke benen nog maar net ontwijken. Darren opende zijn bek waarbij zijn vlijmscherpe tanden zichtbaar werden, hij blaaste naar het paard waarbij hij zich groot maakte. Dit alles om het paard te doen schrikken zodat het zou vluchten, dan zou Darren erachter gaan om het vervolgens neer te halen en te doden. Toen het paard weer met zijn benen op de grond stond, schoot Darre naar voren en plaatste zijn klauwen tegen de borst en liet zijn tanden door 1 van de voorbenen glijden. De smaak van bloed gaf hem de nodige energie om het paard neer te willen haren. Honger bracht hem tot deze situatie. Maar aangezien Darren als Cheeta niet meer dan 25 kg woog, en het paard ruim 250 kg was het onmogelijk het dier neer te halen. Maar hij het paard zou stikken zou het vanzelf neervallen op de grond. Darren werkte zich naarboven, de benen ontwijkend zijn klauwen snijdend in de huid. Zijn staart draaide rondjes voor het evenwicht. Nog even en zijn tanden zouden de hals van het paard berijken, om vervolgens het einde van het dier te benaderen. Maar iets hem plots tegen, toen zijn neus een geur opving. Plots sprong hij van het paard af, om zichzelf van de jacht te doen stoppen. Zijn ogen groot, zijn bek open omringt met een randje vers bloed. Zijn spieren trilde van zijn inspanning, en kracht van de snelheid die daarna omgezet was in fisieke kracht om het paard te doden. Maar de geur van Shifter had hem abrupt doen stoppen, het liefst maakte hij dat hij weg kwam. Maar hij kon het zich niet veroorloven hem achter te laten. Zijn poten gespert stond hij daar tegenoverhet bebloedde paard. Niet wetend wat te doen.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Mistaken prey   

Back to top Go down
 
Mistaken prey
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: De FAKZ :: Nature :: Cliffs-
Jump to: