HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Het Verhaal

Go down 
AuthorMessage
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Het Verhaal   Sun Sep 23, 2012 1:54 am

• Het Verhaal

Het is al weer zeven maanden geleden dat alle volwassen en kinderen boven de 17 in het kleine kust plaatsje Perdido Beach aan de west kant van California zijn verdwenen. Zomaar opeens weg, geen geluid, geen flits helemaal niets. Poefen, zo noemden de kinderen het. “Ze zijn gepoeft.” Het was een kwestie van tijd, de dag dat je 17 werd verdween je. Toch kon je het ook overleven, diegene die het hadden doorstaan vertelden er over, een smekende stem vroeg je bij hem te komen. Als je de stem kon weerstaan overleefde je de poef. Maar er was meer aan de hand, op het moment dat alle verantwoordelijke gepoeft waren stond er ‘poef’ een grote koepel om Perdido Beach en haar naaste streken. De muur, gezichtsbedrog, als een sterke truc van een illusionist. Wanneer je hem aanraakte kreeg je immense pijnen. Erdoorheen kijken was onmogelijk, eruit ontsnappen was onmogelijk. De ruim 250 kinderen van Perdido Beach zaten gevangen in een ramp.

En boven op dat alles kregen de kinderen door dat ze konden veranderen in dieren, de een in een Arend, de ander in een Zebra: alles was mogelijk. Maar het meest vreemde van alles moest nog komen, er waren kinderen die een gave ontwikkelden. Ze konden vuur spugen, gebouwen verplaatsen, teleporteren nogmaals, alles was mogelijk.
De bewoners van de FAKZ hadden wel door dat de kerncentrale er iets mee te maken had, het was namelijk het exacte middelpunt van de muur, de koepel.

De eerste maanden had paniek en angst hun overvallen, maar ook een gevoel van vreugde. Er waren geen volwassenen, geen ouders helemaal niks. Dus konden ze doen wat ze willen, eerst hadden ze al het fastfood opgegeten, alles tot het laatste druppeltje mayonaise. Daarna was er hongersnood uitgebroken, er werd een raad opgesteld met enkele kinderen die verantwoordelijkheid van de FAKZ op hun kregen. Zij moesten orde houden, ze bedachten een systeem. Kinderen moesten gaan werken, elk kind in de FAKZ, geen uitzondering mogelijk. Doordat bijna al het normale voedsel op was, kwam er vanzelf een dieet van blikvoer. Zachte wortels, vieze erwten en tomatenpuree in blik. Lekker? Nee, absoluut niet. Je kon nu alleen nog maar dromen van een sappige hamburger, of zelfs een verse tomaat was al goed genoeg. Gelukkig hadden ze wel kolen, van de akkers. En zelfs verse vis, hoewel je een goeie baan moest hebben wilde je een stukje bemachtigen. En ook de ziektes die er eens hadden rondgeslopen waren verslagen. De ‘verpleegkundigen’ van de ziekenzorg deden het goed. En ook de brandweer, vuilnismannen en alle andere kinderen zorgden ervoor dat het in de FAKZ leefbaar was.

Zo gaat het verhaal van de FAKZ, de Fallout-Alley Kinder Zone. Wie deze naam bedacht heeft is onbekend, het was er zomaar opeens. Het leven in de FAKZ is voor sommigen een redding en voor anderen de hel. De meeste kinderen hopen dat de muur verdwijnt, zodat ze terug kunnen naar hun normale oude leventje. Een enkeling hoopt dat de muur voor altijd blijft staan, zodat ze de macht over kunnen nemen. Vele doden zijn er echter gevallen door deze mysterieuze gebeurtenis. Hoe zal de FAKZ zich verder ontwikkelen? Hoe moet je verder met je leven als alles lijkt in te storten? Beleef het zelf, en word overlevende van de FAKZ als freak of normalo!Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...