HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 .M I L K. //Juliano Manuelo Rodriquez

Go down 
AuthorMessage
Max

avatar

Aantal berichten : 50

Karakter
Leeftijd: »9
Partner: »King of the wild things.
Groep: Nvt

PostSubject: .M I L K. //Juliano Manuelo Rodriquez   Tue Oct 02, 2012 4:30 am


Algemeen


Naam: Milk //Juliano Manuelo Rodriquez
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 7 Jaar en 1 maand
Geboorteseizoen: Winter
Ouders:   Onbekend
Afkomst: Spanje
Siblings: Onbekend
Oriëntatie: Heteroseksueel
Voorkeursbanen:
~Visser
~Kolen plukker
~ZiekenzorgUiterlijk


Bouw: Milk is een kleine, lichte jongen. Hij is niet gespierd en heeft weinig vetreserves. Hij probeert zijn figuur door slobberige kleding te verbergen
Haar: Zijn blonde krullerige halflange haar draagt hij meestal onder een gekleurde muts, wanneer hij zijn muts niet op heeft springen zijn blonde krullen alle kanten op. In de winter bezit zijn haar af en toe wat bruine pieken, en in de zomer wanneer de zon veel schijnt is zijn haar echt blond blond.
Ogen: In de ogen van Milk kun je zien dat hij het zijn eerste jaren niet makkelijk heeft gehad, ze zijn diepblauw/groen/grijs achtig en fonkelen vrijwel altijd.
Herkenningspunten: De typische groen-geel-rode muts draagt hij bijna altijd op zijn hoofd, ook zijn veel te grote kleding én een klein littekentje op zijn wang zorgen er voor dat Milk niet te missen is.Karakter


Innerlijk: Milk is een stille verlegen jongen, hij zal niet gauw praten en kijkt liever de kat uit de boom. Zijn vertrouwen is al op zeer jonge leeftijd geschonden en daardoor is het voor hem moeilijk om met vreemde mensen contact te leggen. Hij zal niet gauw op iemand af stappen en houd zich liever onopgemerkt in de FAKZ. Nadat hij eindelijk opnieuw van iemand begon te houden verdween ze, het was een vriendin van zijn tante. En dankzij haar heeft Milk weer geleerd Milk te zijn.


Likes
~Stilte
~Natuur
~Nacht
~Winter
~Zee
~Strand

Dislikes
~Hitte
~Vechten
~Drukte
~Geschreeuw
~Geweer schotenVerleden


Juliano, geboren en getogen in The Bronx, één van de grootste getto’s in New York City. Zijn vader kwam oorspronkelijk uit Spanje, en zijn moeder was gewoon een Amerikaan. Al snel werd het duidelijk dan zijn ouders niet voor hem konden zorgen door de drank en drugs problemen. Juliano kwam in een nieuw huis, nog steeds in The Bronx, maar dan bij zijn tante. Als enige blanke in de buurt werd hij al snel Milk genoemd, dit werd zijn nieuwe naam. Zijn leven werd voornamelijk geleefd op straat, waar al het geweld hem om de oren vloog. Leven in een getto was niet makelijk, je moest keihard zijn en voor je eigen hachje opkomen. De eerste jaren werd hij geholpen door Vinny, een donkere vriend van hem. De twee waren als soulmates, ze deelden alles met elkaar, de ellende, de vreugde (die er amper was) en het geld dat de twee bij elkaar sprokkelden.
De twee werden echter al heel hun leven lang getreiterd door een junk, ze wisten zijn naam niet, maar elke week opnieuw kwam hij hun lastig vallen de vreselijkste dingen werden hun aan gedaan. Op een gegeven moment werd het zo erg dat Vinny het niet meer aan kon en de junk een kogel door zijn hoofd schoot. Voor de ogen van Milk, ze lieten het lijk bij de vuilniswagen achter en deden alsof ze er niks van af wisten. Dit incident veranderde het leven van de twee jongens, Vinny draaide door en belande in een gekkenhuis, Milk stond er alleen voor en het ging steeds slechter met hem. Zijn trauma’s lieten zo hun schade achter. Uiteindelijk werd hij op 5 en een half jarige leeftijd geadopteerd door de vriendin van zijn tante. Hij verhuisde naar Perdido Beach en ging daar naar het plaatselijke schooltje. Hij leerde weer te praten, gesprekjes te voeren en lol te hebben. Nu opnieuw zit er een deuk in zijn karakter door de komst van de FAKZ is hij zijn enige steunpunt kwijtgeraakt, hij hoopt nog altijd dat hij ooit de vriendin van zijn tante nog eens zal zien.


Postlog //
~[url=NONE]~NONE.[/url] ~None ~ Active
~[url=NONE]~NONE[/url] ~ None ~ Activeinside all of us is HOPE
inside all of us is FEAR
inside all of us is ADVENTURE
inside all of us is a WILD THING
Back to top Go down
View user profile http://judithplatte.deviantart.com/
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Re: .M I L K. //Juliano Manuelo Rodriquez   Tue Oct 02, 2012 5:46 am

D'aww, wat een dotje ;O Milk wordt visser en is gewoon om op te vreten <3 Ik geef je 9 berto's op voorwaarde dat hij en Aai ooit een topic krijgen :')


Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: .M I L K. //Juliano Manuelo Rodriquez   Tue Oct 02, 2012 6:03 am

yay awesome vissertje xD Gefeliciteerd Juud, echt cool (a) ik geef je 8 Berto's :)Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...