HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Isa Metis Heasley

Go down 
AuthorMessage
Isa

avatar

Aantal berichten : 114

Karakter
Leeftijd: 15 en 10 maanden
Partner: I want someone who takes me for who I am
Groep: The Lost boys
PostSubject: Isa Metis Heasley   Thu Oct 04, 2012 1:38 am


Iformation
name:
Isa Metis heasley
nickname:
~
age:
15 en 10 maanden - 04/12/1997
place of birth:
London, Engeland
gift:
is in aanvraag
indent:
zie antwoord er boven
job:
Soldaat, de wacht, creche ouder
eye color:
Grijs, groen
hair color:
Blond
height:
164 m
weight:
53 kg
stature :
te dun, lenig
clothing:
Lange jurken, strakke broeken met leuke shirtjes loopt vaak op blote voeten.
animal:
Poema
sexual orientation:
Biseksueel
mother:
Metis
father:
Roy

Personality

Isa is een meisje wat erg op haar zelf is, ze kan goed voor haar zelf zorgen en doet dit dan ook. Verder is ze een zorgzaam en liefdevol meisje. Ze kan erg nieuwsgierig zijn en is een echte doorzetter. Ze houd er niet van om op te geven. Isa is een jaloers type en soms best onzeker. Dit laat ze echter niet vaak merken. Isa is ook iemand die haar gevoelens op kropt. Hier door kan ze op elk moment barsten en dan kun je beter uit haar buurt blijven. Ook is ze iemand die uit het niks woede uitbarstingen kan krijgen. Isa is iemand die eerst na denkt voor dat ze wat doet. Ook doet ze vaak als of ze een verwent nest is om haar zelf te beschermen.

likes: Ijs, lezen, muziek, schrijven, haar ouders, het leven,
dislikes: Haar verleden, de situatie waar ze nu in zit, viezigheid, ruzie, groenten,
secrets: Is zwanger geweest. En heeft een miskraam gehad
dreams: Haar ouders terug krijgen.

History

Isa is geboren in het ziekenhuis van London, haar moeder was een jonge moeder die verslaafd was aan drank en drugs. Hierdoor werd Isa als adoptie op gesteld. Niet lang daarna werd ze geadopteerd door een liefdevol gezin. Het gezin kon zelf geen kinderen krijgen en om dat ze het wouden besloten ze een kind te adopteren. Dit werd een open adoptie. Isa wist vanaf jonge leeftijd dat ze geadopteerd was. Echter beschouw ze haar adoptie ouders als haar echte ouders en dat zou altijd zo blijven. De familie heasley was een rijke familie. Isa kreeg alles wat ze nodig had. Ze haalde goeie cijfers op school, ook had ze een leuke vrienden groepje. Alles veranderde toen ze naar high school ging. Omdat ze ouder leek dan ze werkelijk was, leerde ze de verkeerde vrienden kennen. Zij waren allemaal ouder dan haar. Isa voelde zich bij hen op haar gemak. Echter trokken ze haar mee de put in. Isa kwam in aanraking met drugs en drank. Ze wou enkel stoer doen, vooral er bij horen.
Een jaar later leerde ze haar moeder kennen. Het was een lieve jonge vrouw. Toen Isa haar verhalen hoorde besloot ze te minderen met haar slechte gewoontes. En dat lukte aardig. Op haar 14de raakte ze zwanger. Natuurlijk durfde ze dit niet tegen haar ouders te vertellen en hield het geheim. Uiteindelijk kwam het naar buiten toen ze samen met haar 4 jarig oudere vriend een ongeluk kreeg. Ze hadden namelijk ingebroken en werden achtervolgt. Haar vriend was in een klap dood, Isa echter had enkel een paar schamen en een miskraam. Isa kreeg twee maand gevangenis straf en 60 uur taakstraf. Eenmaal in de gevangenis besloot ze haar leven te veranderen. Ze kon zo niet langer leven. Vooral niet met het idee dat het haar schuld was dat haar vriend dood was. Wat natuurlijk onzin was, aangezien ze niet eens wist wat hij van plan was tot dat het gebeurde. Nadat ze haar straf had uit gezeten. Deed ze wat ze haar ouders beloofd had. Ze stopte nu volledig met de drank en drugs en haalde goeie resultaten op school. Na een tijdje kreeg ze te horen dat haar ouders besloten hadden om naar Amerika toe te gaan. Haar vader kreeg een betere baan aan geboden en dat betekende voor Isa een volledige tweede kans. Isa was hier natuurlijk heel blij mee en kon niet wachten. Haar ouders waren al een tijdje bezig met alles te regelen. Een maand later was alles rond en gingen ze dan ook op pad. Eenmaal in Amerika leek als of haar hele wereld veranderd was. Ze hadden een mooi huis, en ze vond de school leuk. Op een dag gingen ze een ritje maken. Ze kwamen in Perdido Beach voor een stop. Isa en haar ouders gingen wat eten in een eet tentje en toen veranderde haar leven voorkomen. Voor ze het helemaal in de gaten had waren haar ouders plots weg. Het leek als of iemand haar ouders weg getoverd had. Sinds doen probeert ze alles te doen om er weg te komen. Aangezien ze niemand kent en dat eerlijk gezegd ook niet wil.
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Isa Metis Heasley   Fri Oct 05, 2012 1:26 am

Sorry, had hem al gelezen etc. was alleen vergeten te reageren ;P Hij is goedgekeurd, ook bij jou is de gave nog even afwachten, Aiden heeft geen tijd gehad deze in het beheerdersgedeelte te zetten. We zullen dit zo snel mogelijk oplossen :) Je kaart is goedgekeurd, Isa word Creche ouder c; Lekker voor kleine kindjes zorgen xD Je hebt nu toestemming IC te posten en je krijgt van mij 8 Berto's.Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...