HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Slots Q&A

Go down 
AuthorMessage
Perrie
Administrator
avatar

Aantal berichten : 727

Karakter
Leeftijd: 16
Partner: You know you live to break me - don't deny
Groep: Nvt

PostSubject: Slots Q&A   Sun Sep 23, 2012 9:53 pm

• Wat zijn slots?
Dit is in het kort: een soort rang voor je personage. Je personage is automatisch een normalo, een van de vele. Hij of zij heeft geen speciale krachten, op het veranderen in een dier na natuurlijk. We hebben slots om te voorkomen dat iedereen een freak, genezer, Coates leerling, raadslid en dergelijke is. Dat kan gewoon niet. Er moeten ook wat mainstream mensen in town zijn. Natuurlijk snappen we dat iedereen zijn karakter zo cool en gaaf en speciaal mogelijk wilt maken, maar helaas kan dit nou eenmaal niet. Je kunt hier alle beschikbare slots bekijken.
Wanneer de slots vol zitten kun je helaas geen slot personage aanvragen!

• Hoe vraag ik een slot personage aan?
Heb jij een slot personage gevonden die je wel aanstaat? Aanvragen die hap! Dit doe je door naar de desbetreffende pagina van die slot te gaan, het lijstje wat er staat te kopiëren en in te vullen waarna je die naar Austin, Kid of Perrie pb't. Je moet het niet in een reactie zetten, maar echt pb'en! Wij zullen het dan met elkaar bespreken. Wanneer we eruit zijn of je dat slot personage mag zijn of niet zullen we je een pb sturen met de mededeling of je wel of niet geaccepteerd bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je niet geaccepteerd wordt. Dit spijt ons dan erg, maar hier zullen wij dan vast onze reden voor hebben. Natuurlijk mag je naar die reden vragen als we je afwijzen, die zullen we je dan ook vertellen.

• Wat als een slot personage inactief is?
Natuurlijk komt dit wel eens voor, het is bij iedereen wel eens gebeurd. Een personage staat je niet meer aan en je wordt er inactief mee. Als je geen slot bezit is dit geen groot probleem, maar wanneer je die dus wel bezet houdt moeten wij je personage helaas van zijn of haar rang ontheffen zodat deze weer open komt voor mensen die graag dat slot willen. Er zal dan een plekje vrij komen bij dat slot en iemand anders kan hiervoor een nieuwe aanvraag doen.

Note: Vragen gelieve te stellen in het gedeelte speciaal voor vragen en niet via pb.
Back to top Go down
View user profile http://survivorss.actieforum.com/
 
Slots Q&A
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: Out of Character :: Informatie :: Slots-
Jump to: