HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 »You have to learn to live with problems.

Go down 
AuthorMessage
Max

avatar

Aantal berichten : 50

Karakter
Leeftijd: »9
Partner: »King of the wild things.
Groep: Nvt

PostSubject: »You have to learn to live with problems.   Thu Oct 04, 2012 6:48 am

Een zoute traan biggelde over zijn wang naar beneden, fijn, hij had vocht nodig, en nu liet hij het gaan. Zijn lege ogen staarden wezenloos in de verte, naar het niets. De grote vlakte die zich voor hem uit strekte, met hier en daar wat heuvels en rotsen over het landschap getoupeerd. Het was bijna avond en de zon leek, zoals altijd, gewoon bij de heuvels onder te gaan. Maar hij geloofde er niets van, het was allemaal één grote leugen, één grote truc om zijn leven te verzieken. Zijn kleine, korte leventje. Hij wist niet wat hij hier deed, wat er aan de hand was, sinds de FAKZ had hij in een roes geleefd. Alles leek langs hem heen te glijden, alsof niks echt echt was. Zijn ogen keken ook wel, maar ze zagen niks. Zijn keel deed pijn, hij was al vanaf de middag gaan lopen, gewoon, zijn korte kleine beentjes zonder vet, of spieren. Met rond zijn voeten DC kids Shoes, die half versleten waren. Hij had dorst, zijn keel deed pijn, hij had al een paar dagen niets gegeten en hij voelde zich alleen. Heel erg alleen, ergens van binnen deed alles zeer, hij wist niet wat het was, hij wist niet hoe hij het moest noemen. Maar alsof hij uit elkaar werd gescheurd, net nu het leek of hij weer gelijmd was. Er begonnen meer tranen over zijn wangen te lopen, hij moest niet huilen, hij was niet laf, niet hij. Door zijn hoofd schoot een flashback van vroeger,

Zijn beentjes bungelden heen en weer langs de rand van de trap, in zijn hand had hij een telefoon, hij belde met Vinnie, zijn vriend, zijn alles. Hij was vijf en had al vele dingen gezien die een vijfjarig kind niet hoorde te zien. “I wanne go Milk, I wanne go,” Het was vinnie aan de andere kant van de lijn, Milk kon horen dat hij aan het huilen was, net als hij. “You know I’m not gay, you know that Milk," hij had het over die avond, die avond dat hij Vinnie en een vieze junk op het dak van de flat had gezien, ze waren met iets bezig dat hij nog niet snapte, “Yes Vin, I know,” het was even stil, op het gesnik van Milk na. "I hate it here Milk, I wanne go, lets just go Milk.” Milk haalde zijn toen nog mollige vingertjes door zijn blonde gekrulde plukken haar die zoals altijd onder een gekleurde muts waren verstopt, “I hate it too Vin, I hate it too.”

Hij zakte neer in het droge zand, liet zich vallen, om daar vervolgens te blijven liggen. Het kleine jochie krulde zich op. Het zand voelde zacht, als een dons bed. Hij kreeg het koud, zijn ademhaling versnelde, de tranen bleven komen, waarom ging het zoals het ging? God haatte hem, dat was ondertussen wel duidelijk. God wilde hem dood hebben, god wilde hem dood hebben van binnen, op, gewoon helemaal leeg.inside all of us is HOPE
inside all of us is FEAR
inside all of us is ADVENTURE
inside all of us is a WILD THING
Back to top Go down
View user profile http://judithplatte.deviantart.com/
Charlie

avatar

Aantal berichten : 33

Karakter
Leeftijd: 9 years
Partner:
Groep: Nvt

PostSubject: Re: »You have to learn to live with problems.   Fri Oct 05, 2012 11:39 am

Geweer, check. Rookbommen, check. Vijanden, op vijf meter afstand. Max liet zijn blauwe ogen even over het groepje kinderen die op een paar meter afstand van hem stonden terwijl hij zijn onzichtbare geweer tussen zijn broeksriem stak. Dit was eigenlijk de eerste keer dat hij echte 'vijanden' of 'doelen' had waar hij voorbij moest. Op dit moment had hij niet echt zin om te vechten, dus moest hij er maar voor zorgen dat niemand hem zag. Eigenlijk had hij al sinds de 'poef' geen zin meer om te vechten, gewoon omdat hij het om de een of andere rede niet meer leuk vond sinds zijn oma en alle volwassenen besloten hadden om verstoppertje te spelen. De eerste paar weken had hij het nog leuk gevonden, maar nu begon het toch wat teveel te worden. Kinderen werden ziek, hadden amper nog te eten of te drinken. Alles raakte op en zo werd er veel meer gevochten en die dingen. Natuurlijk werden de vissers nu veel meer gerespecteerd doordat zij zeg maar de enige waren die nog iets of wat eten binnen brachten. Het was maar goed dat Max niet zeeziek ofzo was, anders had hij de baan die hij toegeven had gekregen nooit kunnen uitvoeren. Zou eigenlijk best wel grappig zijn, een visser die zeeziek was. Zo heel de tijd over de reling hangen om over te geven terwijl de rest lekker aan het vissen was, was toch ook niet leuk.
Een kleine glimlach verscheen op het gezicht van de jongen terwijl hij kromp en er ineens een rat op zijn plaats stond. Even ging het beestje op twee poten staan om de situatie even fatsoenlijk te bekijken waarna hij begon te rennen. Snel zigzagde hij tussen de kinderen door en hield pas halt achter het dichtstbijzijnde huis waarna hij terug veranderde. Grijnzend keek de jongen nog even achterom terwijl hij zijn pet uit zijn broekzak haalde en zette deze op zijn hoofd. Langzaam begon hij te lopen terwijl zijn ogen constant van links naar rechts schoten, opzoek naar eventuele vijanden. De vaste grond onder zijn voeten maakte plaats voor zand en even tuurde Max over de horizon. Een frons verscheen op zijn voorhoofd toen hij iets of iemand in het zand zag liggen en langzaam en op zijn hoede liep hij op het ding af. Misschien was het wel iemand die hem te grazen wou nemen ofzo dat was niet echt iets waar hij op wachtte. Pas toen hij zag dat het een persoon was die huilde, liet hij zijn achterdochtige houding varen en knielde hij naarst de jongen neer. “Hey, you’re okay?” Voorzichtig legde hij zijn hand op de schouder van de jongen terwijl hij zijn pet terug wat beter op zijn hoofd zette.

Derp D=
Back to top Go down
View user profile
 
»You have to learn to live with problems.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Survivors :: De FAKZ :: Nature :: Desert-
Jump to: