HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Maxwell Davis

Go down 
AuthorMessage
Charlie

avatar

Aantal berichten : 33

Karakter
Leeftijd: 9 years
Partner:
Groep: Nvt

PostSubject: Maxwell Davis   Thu Oct 04, 2012 10:13 am


A l g e m e e n

Volledige naam: Maxwell Davis
Bijnaam: Max, Rath
Leeftijd: 10 years
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Hetero
Afkomst: Ireland
Dier: Ratje

Drie voorkeurs banen:

- Soldaat
- Visser
- Brandweer


R e l a t i e s

Samantha Davis: Oma Davis, de vrouw die Max opgevangen heeft nadat zijn ouders omkwamen in een auto-ongeluk. Ze heeft hem geleerd om plezier te hebben, maar toch van tijd tot tijd serieus te zijn als anderen hem nodig hebben.

Daniël Davis [RIP] x Natasha Davis [RIP]: Max heeft zijn ouders nooit echt goed gekend aangezien hij twee jaar oud was toen ze omkwamen. Op de een of andere manier heeft hij het auto-ongeluk als enige overleeft. Het enige wat hij nog van hem heeft is een pet die hij vrijwel altijd bij zich heeft.


U i t e r l i j k

Faceclaim: Matthew Barrett (Matty B)
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Lengte: 1.20m
Lichaamsbouw: Redelijk tenger.
Kleding: Normale kleding met het grootste deel van de tijd een pet die soms tot over zijn ogen zakt.
Littekens: Een klein litteken dat over zijn rechterwang loopt en een groot ter hoogte van zijn slaap door het auto-ongeluk.
Tattoo's: None
Piercings: None


P e r s o o n l i j k

Max is het soort jongen dat altijd overal plezier heeft met de kleinste dingen. Geef hem een tandenstoker en hij zou is waarschijnlijk een hele dag kunnen bezig houden. Zijn oma heeft hem geleerd dat hij altijd blij moet zijn met de minste dingen en alleen van zijn kinderlijkheid moet afwijken als iemand hulp nodig heeft of iets dergelijks. Op de meeste momenten wandeld hij gewoon wat door de straten met een onzichtbaar geweer waarmee hij op onzichtbare vijanden schiet. De jongen maakt gewoon van alles een spel, waardoor het leuker is om bijvoorbeeld af te moeten wassen. De afwas deed hij altijd met zijn oma en het spel was om zoveel mogelijk punten te verdienen. Diegene met de meeste punten mocht altijd eerst een koek kiezen uit de koekentrommel en mocht zich voor een hele dag de koning of koningin van de afwas noemen.
Max gelooft niet echt dat alle volwassenen weg zijn, blijft er van overtuigt dat ze gewoon verstoppertje spelen met de kinderen. Hij gelooft dat ze ieder moment tevoorschijn kunnen komen en iedereen gewoon kan doorgaan met zijn of haar leven, net zoals het voor de 'poef' was.

G e s c h i e d e n i s

Max werd geboren in een vrij arm gezin dat met moeite rond kon komen. Beide ouders werkten om ervoor te zorgen dat ze elke dag iets fatsoenlijks te eten konden kopen. Net voordat de jongen drie zou worden, kreeg Daniël promotie waardoor ze eindelijk eens op vakantie konden naar de zee. Ze hadden altijd al een auto gehad, maar de enige keren dat ze daarmee reden was als ze gigen halen aan het treinstation als zij hen kwam bezoeken. Spijtig genoeg kwam de familie Davis nooit aan op hun bestemming. Een uur nadat ze vertrokken waren, ramde een andere auto die van hen waardoor ze wegslingerden en tegen een boom aan knalden. Daniël en Natasha waren op slag dood en de kleine Max had een zware hersenschudding opgelopen waardoor drie jaar van zijn leven gewoon in een klap weg was. Hij wist niets meer van zijn ouders en wat er juist teneur was. Na een maand of twee werd hij ontslagen uit het ziekenhuis en ging hij bij zijn oma in Perdido beauch wonen en daar woont hij op dit moment nog steeds, samen met de andere kinderen uit de FAKZ.

F a c t s

- Door het geluid van de klap is zijn trommelvlies wat beschadigd waardoor hij niet heel goed hoort. Het is dus een goed idee om redelijk luid te praten als hij in de buurt is.

- Als Max teveel gaat nadenken over wat er voor de crash gebeurd is, krijgt hij meestal erge hoofdpijn.

- Alles wat zijn oma hem geleerd heeft, gebruikt hij ook echt. Omdat die tips het leven een stuk eenvoudiger maakt, probeert hij andere kinderen ook te leren hoe ze zich zelfs met een takje een hele dag zouden kunnen bezighouden.Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Maxwell Davis   Thu Oct 04, 2012 6:29 pm

Helemaal geaccepteerd! Super gaaf^^ Max word visser >D je hebt nu toestemming IC te posten yay. En ik vind;m echt heel leuk, van mij krijg je 9 Berto's :)Once more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...