HomePortal*FAQMemberlistkaartRegisterLog in

Share | 
 

 Tom Elliot Carter

Go down 
AuthorMessage
Tom

avatar

Aantal berichten : 355

Karakter
Leeftijd: 16 Years
Partner: The secret side of me, I never let you see. I keep it caged, But I can’t control it. So stay away from me, The beast is ugly, I feel the rage. And I just can’t hold it.
Groep: Nvt

PostSubject: Tom Elliot Carter    Thu Oct 04, 2012 10:03 pm

Deze aanvraag betreft: Voorstellen
Naam: Tom Elliot Carter
Leeftijd: 16 Years
Geslacht: Male
Afkomst: Brittany
Dier: Hawk
Gave: Turn things into Ice.
Aantal Streepjes: drie-vier
Drie voorkeurs banen: De wacht, Soldaat, Raadslid

Familie:
[Real mother|Dead] Allina Carter
[Stephmother] Samira Carter
[Father] James Carter
[Stephsister] Emely Cece Carter
[uncle] Mason Carter
[Aunt] Limina Carter

Uiterlijk
foto:
 

Tom heeft zwart naar achteren gekamd haar. Zijn ogen zijn groen en zijn bouw is tenger. Hij is lang, heeft een beetje slungelig profiel en kleine, brede schouders. Hij heeft een grote tattoo op zijn rug die zijn hele rug bezet houd, in de vorm van een gigantische grote draak. Hij valt een beetje op in de grote menigte aangezien hij zich niet aanpast met klederdracht. Hij wordt vaak gezien in zwart leer, met groen|goude accenten.

Karakter:
Tom is een leugenaar eerste klas. Hij weet andere snel om zijn vinger te winden, zonder dat andere het door hebben dat 'ie glashard aan het liegen is. Tevens is 'ie heel erg machtsbelust, zal vaker dan eens proberen proberen andere in te palmen zodat 'ie iemand heeft om de leiding over te spelen. Hij kan slecht tegen zijn verlies en je moet hem zeker niet pissig maken. Je hebt een goede aan 'm als 'ie je vriend is, maar andersom kan het zeer pijnlijk worden.


Geschiedenis:
Tom heeft geen niet al te leuke geschiedenis gehad. Zijn karakter is zo gevormd nadat zijn oude huis in brand gevlogen is, en zijn ''echte'' moeder overleden is. Zijn vader heeft toen glashard zitten liegen dat ze eerst in het ziekenhuis lag en daarna gevlucht was met haar oude schoolliefde naar het buitenland, terwijl Tom haar voor zich had zien sterven in de vlammen. Hij was erg gesteld op zijn moeder geweest, en had niet heel veel zin meer in het leven. Hij haatte zijn vader pas echt toen deze een nieuwe vriendin kreeg en daar mee trouwde. Hij begreep dat zijn vader niet meer naar hem om ging kijken en ging zo het duister pad op. Dat hij in de FAKZ gevangen zit maakt hem niet heel erg uit, hij kan gewoon doen wat hij wil zonder gestraft te worden. Hij doet gewoon waar hij zin in heeft en luistert niet naar alle waarschuwingen.

Last edited by Tom on Tue Oct 09, 2012 4:47 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
Kid
Administrator
avatar

Aantal berichten : 724

Karakter
Leeftijd: 15
Partner: Perrie ♥
Groep: Nvt

PostSubject: Re: Tom Elliot Carter    Fri Oct 05, 2012 12:02 am

Helemaal super, Tom is creepy xD Over je gave word nog gesproken (Aiden moet hem nog in het beheerdershoekje plaatsen) maar voorlopig is je kaart Geaccepteerd! Tom word raadslid (vond dit het best passen, hij kan lekker de hele fakz vernielen ghehe) je krijgt van mij 8 Berto's en je hebt nu toestemming IC te posten Wink Veel pleziero's ;DOnce more into the fray...
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day...
Live and die on this day...